R4

• Ryhmän ensitapaaminen keskiviikkona 11.11.2020 klo 16.30-18.00 Kotkan seurakuntakeskuksessa. Tilaisuus on tarkoitettu rippikoululaisille ja heidän huoltajilleen.
  • Rippikoululaisten kauneimmat joululaulut -tilaisuus on peruttu ja korvataan videotallenteella ja siihen liittyvällä etätehtävällä, jonka löydät seuraavasta linkistä: rippikoululaisten kauneimmat joululaulut -etätehtävä
  • Rippikoulusunnuntain jumalanpalvelus striimataan Kotka-Kymin seurakunnan facebook-sivuille sunnuntaina 24.1.2021 klo 10.00 Kotkan kirkosta. Suora linkki tallenteeseen: rippikoulusunnuntain jumalanpalveluksen tallenne Striimattuun tallenteeseen liittyvä tehtävän löydät seuraavasta linkistä: rippikoulusunnuntain jumalanpalveluksen etätehtävä
  • Rippikouluryhmä osallistuu nuorten avoimeen toimintaan videotallenteen kautta kevään 2021 aikana. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan rippikoululaisille myöhemmin.
  • R4 viikonlopun pienryhmäopetus 20.-21.2. Kotkan seurakuntakeskuksella (molempina päivinä klo 9.00-16.30). (Tarkemmat tiedot lähetetään rippikoululaisten koteihin sähköpostitse.)
  • Ryhmän oma messu sunnuntaina14.3. Kotkan kirkkossa klo 12.00.
  • Riparikonsertti torstaina 25.3. klo 17-19 on peruttu. Tarkemmat tiedot tilaisuuden korvaavasta etätehtävästä ilmoitetaan myöhemmin.
  • Diakonia/monikulttuurisuus/lähetys -teemapäivä sunnuntaina 25.4. klo 10-16 Kotkan seurakuntakeskuksessa.
  • R4 rippileiri on 28.6.-3.7. Ristiniemessä. (Leirin tarkemmat tiedot lähetetään sähköpostitse lähempänä leiriä.)
  • R4 konfirmaatio 4.7. klo 10.00 Kotkan kirkossa.

Rippikouluryhmästä vastaavat nuorisotyönohjaaja Heidi Nykvist ja pastori Jari Savinainen.

R4 valintakirjeen löydät tästä.

R4 seurakuntajakson aikataulun löydät tästä.

Täältä voit lukea periaatteista, joita noudatamme rippikoululeirillä, seurakunnan kasvatustyön päihdeohjelmasta ja nopean puuttumisen metodista.

Rippikoulun ulkoläksyt on täällä.