R7

-Ensitapaaminen ke 18.11. klo 18.30, Kotkan seurakuntakeskus

-Kauneimmat joululaulut la 12.12. klo 18.30, Kotkan seurakuntakeskus. Paikalla tulee olla 10min ennen tilaisuuden alkua.

-Rippikoulusunnuntain messu su 24.1. klo 14, Kotkan kirkko

-Riparikonsertti to 25.3. klo 17, Karhuvuoren urheilutalo (Steveco Areena)

-Viikonloppuleiri pe-su 26.-28.3., Ristiniemi

-Ryhmän oma messu su 18.4. klo 12, Kotkan kirkko. Paikalla tulee olla 30min ennen messun alkua, koska ryhmä osallistuu messun valmisteluun ja toteutukseen.

-Diakonia-, monikulttuurisuus- ja lähetysteemapäivä su 25.4. klo 10-16, Kotkan seurakuntakeskus

-Nuorten avoimeen toimintaan osallistuminen. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

-Rippileiri 12.-17.7., Ristiniemi

-Konfirmaatio 18.7. klo 14, Kotkan kirkko

Rippikouluryhmästä vastaavat pastori Petra Harju ja nuorisotyönohjaaja Jouni Hiltunen.

Jos joudut olemaan poissa jostakin tapaamisesta, ilmoita siitä hyvissä ajoin Petralle. Jokainen poissaolo täytyy korvata. Talven seurakuntajakson suorittaminen on edellytys rippileirille pääsemiselle, ja leirijaksoilta ei voi olla poissa ollenkaan.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos teille tulee mitään kysyttävää liittyen rippikouluun!