Kotkan diakoniarahasto

Kotkan diakoniarahasto on pienluototusrahasto

Rahasto myöntää pienluottoja pienituloisille ja vähävaraisille

Kotkan kaupungin ja Kotka-Kymin seurakunnan yhteisen Kumppanuus-hankkeen yhtenä osiona on perustettu Kotkan diakoniarahasto, josta voi hakea 200-2000 euron suuruista pienlainaa talouden tasapainottamiseksi. Laina on tarkoitettu Kotkan kaupungin alueella asuville henkilöille. Rahaston tarkoituksena on tukea työttömänä tai muussa kriisitilanteessa olevien kotkalaisten yksityishenkilöiden  omaehtoista taloudellista selviytymistä.

Lainan ehdot noudattavat yleisiä lainaehtoja. Laina sidotaan 12 kuukauden euriboriin ja sitä maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Maksu sisältää lyhennyksen ja koron.

Luoton myöntämistä harkittaessa asiakkaan tilannetta tarkastellaan kokonaisvaltaisesti. Harkinnassa voidaan ottaa huomioon myös sosiaalisen ja diakonisen tuen tarve.

Tarkempia tietoja siitä, soveltuisiko tämä rahasto sinun tilanteeseesi saat ottamalla yhteyttä kaupungin sosiaalityöntekijöihin ja seurakunnan velkavalmistelua hoitaviin diakoniatyöntekijöihin:

• Diakoni Anne Kuusisto p. 041 462 6215
  • Diakoni Hanna Kokkomäki p. 044 752 9546
  • Diakonissa Elina Virmakoski p. 050 542 0940

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Jollet heti tavoita velkavalmistelijaa, ole hyvä ja jätä viesti vastaajaan.