Palveleva puhelin

Kuunteluapua kun ahdistaa

Kirkon palvelevan puhelimen keskusteluapu on luottamuksellista ja nimetöntä. Koulutetut päivystäjät tarjoavat mahdollisuuden purkaa mieltä ja päästä näin pahimman yli.

Palveleva puhelin, 0400 22 11 80

Auttava puhelin on avoinna joka ilta klo 18 alkaen. Pe ja la öinä -03 saakka, muina päivinä klo 01 saakka. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Telefonjouren, 0400 22 11 90
Vi har öppet varje kväll kl. 20-24. Samtalsavgiften är vanlig lokal- eller mobilsamtalsavgif

Ulkomailta voi soittaa lisäämällä numerosarjan alkuun maatunnuksen +358 ja jättämällä ensimmäisen nollan pois.

Mitä maksaa?
Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa lankapuhelimesta paikallispuhelumaksun verran. Matkapuhelinta käytettäessä laskutusperusteena on oman operaattorin puheluhinnat.

Tutustu kirkon palveluvaan puhelimeen

Palveleva netti osoitteessa evl.fi/palvelevanetti vastaa kysymyksiin viiden päivän kuluessa. Lue lisää Palveleva netti