Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus

Kirkon perheneuvonta tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa.
Etelä-Kymenlaakson perheasiain neuvottelukeskus palvelee Kotkan, Haminan, Pyhtään ja Virolahden asukkaita.
Tavallisimpia tulosyitä ovat vuorovaikutusongelmat, erokysymykset, oma tai puolison uskottomuus ja muut erilaiset kriisit. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti aikuisia. Asiakkaaksi voi tulla yhdessä kumppanin kanssa tai yksin.

Perheneuvonta on asiakkaalle aina ilmaista. Kustannuksista vastaavat toiminta-alueen luterilaiset seurakunnat.

Asiakastapaamisten lisäksi perheasiain neuvottelukeskuksen toimintamuotoja ovat:
Parisuhdekurssit
Työnohjaus

Läsnäoloryhmä aloittaa maaliskuussa ja kokoontuu neljänä tiistai-iltana ja yhtenä lauantaipäivänä kevään aikana. Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat apua stressin lievittämiseen, läsnäoloon elämässäsi ja omien voimiesi löytämiseen. Ryhmässä tehdään rentoutumis- ja läsnäoloharjoituksia, myös kristillisestä perinteestä käsin. Kokoontumiset ovat 7.3, 21.3, 11.4. ja 25.4. klo 17-18.30 Perheasiain neuvottelukeskuksessa, sekä 1.4. 10-16 Ristiniemen kurssikeskuksessa (kaikille avoin päivä). Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tuija Kuukka 040 196 7501.

Keskustelu- ja terapiatyössä toimii kolme perheneuvojaa.

Etelä-Kymenlaakson perheasiain neuvottelukeskus toimii osoitteessa

Kaivokatu 17 A, 3. kerros
Ajanvaraus pääsääntöisesti ma–pe klo 9-12, p. 040 196 7509

Perheneuvonta kirkossa