Erityisnuorisotyö

Kirkon erityisnuorisotyö on lasten ja nuorten sekä perheiden tukena ja etsii yhdessä ratkaisuja elämän haastaviin tilanteisiin. Yhteistyö perustuu luottamuksellisuuteen.

Kirkon erityisnuorisotyön tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori kokee olevansa hyväksytty ja löytää elämälleen mielekkyyden sekä kokee olevansa Jumalan luoma ja arvokas, myös apua ja tukea tarvitessaan.

Erityisnuorisotyön tehtäväkenttään kuuluu muun muassa:

• Tukihenkilönä toimiminen, yksilötapaamiset lapsen/nuoren kanssa
  • Vanhemmuuden tukeminen
  • Pienryhmät (suru-, ero-, ja muut erilaiset vertaistukiryhmät)
  • Vankilatyö sekä vankien omaisten kanssa tehtävä työ
  • Moniammatillinen katupäivystys Kotkan ja Haminan alueen eri toimijoiden kanssa
  • Etsivä työ netissä, NettiSaapas, yhdessä koulutettujen täysi-ikäisten vapaaehtoisten kanssa
  • Kouluyhteistyö
  • Apua kriiseistä selviytymiseen
  • Keskustelu- ja konkreettinen apu, esimerkiksi ihmissuhteisiin (perhe-, ystävyys- ja seurustelusuhteisiin), itsenäistymiseen ja arkeen sekä hengellisiin tai päihteisiin liittyvissä kysymyksissä

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena?

Lisätietoja tulevista koulutuksista, joissa voit toimia vapaaehtoisena, löydät täältä!

Vapaaehtoistyo.fi (Kotka) on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto, löydä oma tapasi auttaa!

Vs. Erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki

Puhelimitse 044 752 9501, myös WhatsApp

Sähköpostitse reeta.lanki(at)evl.fi

Facebook Reeta Erityisnuorisotyönohjaaja Lanki

Yhteystietokorttiin pääset klikkaamalla tästä!

Tykkää erityisnuorisotyön sivusta Facebookissa!