NettiSaapas
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

NettiSaapas

NettiSaapas on uraauurtava toimija verkossa tapahtuvassa etsivässä nuorisotyössä. NettiSaapas on Palveluoperaatio Saappaan etsivän työn menetelmän sovellus sosiaalisessa mediassa. NettiSaappaan toiminta käynnistyi vuonna 2011.

 
NettiSaapas toimii samoin periaattein ja tavoittein kuin kadulla ja festareilla toimivat Saapasryhmät. NettiSaapas on sitoutunut Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin eettisiin periaatteisiin. NettiSaapasta toteuttavat tehtäviinsä koulutetut 18 vuotta täyttäneet vapaaehtoiset yhdessä toiminnasta vastaavan työntekijän kanssa.
 
NettiSaapas toimii tällä hetkellä Youtuben keskusteluissa ja Suomi24-sivustolla sekä Instagramissa. NettiSaapas osallistuu käynnissä oleviin keskusteluihin NettiSaappaan omilla profiileilla sekä keskustelee nuorten kanssa. Lisäksi NettiSaappaan profiileihin voi jättää viestejä. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen nettisaapas(at)google.com.


Jotta voit toimia vapaaehtoisena NettiSaappaassa, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias sekä olla kiinnostunut keskustelemaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa moninaisista aiheista nuorten kanssa.

Tarvittavat tiedot ja taidot NettiSaappaan vapaaehtoisena toimimiseen saat koulutuksessa. Koulutuksessa pääset myös jo harjoittelemaan NettiSaappaana toimimista. Koulutus on maksuton.

 

NettiSaappaaseen pääset mukaan ottamalla yhteyttä erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lankiin, puh. 044 752 9501 tai reeta.lanki(at)evl.fi.