Kirkolliset ilmoitukset

Katso kirkollisista ilmoituksista

Täältä löytyvät Kotka-Kymin seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset. Päivämäärä viittaa kirkollisten julkaisupäivään tavallisesti Ankkuri-lehdessä. Juhlapyhien ilmoitusaikataulujen muutos ja lomat aiheuttivat viikon katkon näissä kotisivujen kirkollisissa.

Seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, vierailijat, messut ja konsertit. Ilmoituksista löytyy myös tietoa tulevista tilaisuuksista ja yhteisistä tapahtumista sekä tiedot eri ikäryhmille tarkoitetuistä ryhmistä, toimintapiireistä, leireistä ja retkistä.

Näissä ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, avioliittoon vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa erikseen kielletty.

Kirkolliset ilmoitukset 23.7.2017

Kirkolliset ilmoitukset 12.7.2017