På svenska - Ruotsinkielinen työ

Församlingens verksamhet

I Kotka-Kymi församling ordnas svenskspråkiga mässor regelbundet, 4-5 mässor per år. På julen sjunger vi De vackraste julsångerna och på julafton firas Julbön. På våren, på kristihimmelsfärdsdagen, ordnas utflykt till någon närliggande församling.

Vid livets stora kriser är det bra om det finns någon att samtala med. Om du önskar samtal med präst, tag kontakt med Tuomi.

Kyrkpressen skickas till alla svenskspråkiga hem i Kotka, ifall du inte fått den tag kontakt med Tuomi, tel. 044 762 9488

Önskemål och idéer angående församlingens verksamhet mottas med tacksamhet. Ett aktivt deltagande garanterar en fortsatt svensk verksamhet i församlingen.

Ruotsinkielinen toiminta

Kotka-Kymin seurakunnan ruotsinkielinen suunnitteluryhmä järjestää ruotsinkielistä seurakuntatoimintaa.

Keskeisintä ruotsinkielisessä toiminnassa ovat jumalanpalvelukset 4-5 kertaa vuodessa. Jouluntienoilla lauletaan kauneimpia joululauluja ja aattona vietetään jouluhartaus. Helatorstaina tehdään retki johonkin lähiseurakuntaan.

Kyrkpressen-lehti tilataan sitä toivoville.

Suomenruotsalainen virsikirja

Psalmboken löytyy edellä olevasta linkistä.

Larvi Tuomi

Larvi Tuomi, kappalainen, vastuualueena aikuistyö, p. 044 762 9488 **@** Lue lisää