Nuoret

Nuoret

Seurakunta tarjoaa monimuotoista toimintaa rippikoulun käyneille nuorille. Nuorten toiminnassa on mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon, hiljentymiseen ja elämän arvojen pohtimiseen yhdessä. Seurakunnissa järjestetään nuorten iltoja, nuorten messuja, musiikkitoimintaa, isoskoulutusta sekä leirejä ja retkiä.

Nuoriso- ja rippikoulutyössä toiminta uudistuu syksyllä 2017

Toimintojen suunnittelu on käynissä nyt. Säilytämme nuorisotyössä arvokasta olemassa olevaa, mutta hyödynnämme toki huikean tilaisuuden arvioida, kehittää ja innovoida. Nuorten toimintaa on suunnittelemassa ammattitaitoinen työntekijäjoukko. Haluamme tutustua nuoriin ja heidän perheisiinsä, kulkea rinnalla ja luoda paikkoja, joissa nuoret voivat tutustua toisiinsa ja Jumalaan. Miten se onnistuu parhaiten? Siihen tarvitsemme sinulta apua. Joten: Tule opettamaan meidät tädit ja sedät tavoille. Suunnitellaan yhdessä sellainen nuoriso- ja rippikoulutyö, missä sinun on hyvä olla.

Tähän suunnitteluun voit osallistua nuorten toiminnassa. Voit nykäistä meitä työntekijöitä hihasta, kertoa ideoistasi kuvien avulla nuorisotyön ryhmissä Instagramissa (kotkakyminnuoret) ja Snapchatissä (kotkakyminuoret) sekä Facebookissa Kotka-Kymin nuoret-ryhmän seinällä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia kaikille työntekijöille.

Vaikka Kotka-Kymin seurakunnan uusi toiminta alkaakin syksystä olet kevään aikana tervetullut ihan kaikkeen uuden seurakunnan alueella järjestettävään toimintaan.