Nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten toimintaa 20-25-30-35-40

Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ota yhteyttä:

Rita Halme

0447529486 (myös Whats App)

rita.halme(ät)evl.fi **@**

Tälle sivulle kootaan tietoja seurakunnan tapahtumista ja toiminnoista, jotka voisivat kiinnostaa nuorempaa aikuisväestöä. Tutustu, löydä omasi ja tule mukaan!

Liity myös Kotka-Kymin srkn nuoret aikuiset  faceryhmään

Syksy 2018

SAUNAILLAT Höyterissä (Höyterintie 226)  klo 17-21

Saunomista, yhdessä oloa, pelailua, iltapalaa, lopussa lyhyt hiljentyminen.

ke 19.9.

to 18.10.

to 15.11.

Jotta osaisimme varata iltapalaa oikean määrän, ilmoitathan tulostasi ja ruoka-ainerajoitteesi viim.edellisenä sunnuntaina. Ritalle p.044 752 9486 tai faceryhmässä kommenttikenttään/yks.viestillä.

ILLAT Boksilla  (Karhulantie 31)

joka kuukauden viimeinen perjantai klo 17-21

Ensimmäinen ilta 28.9.

Mietitään siellä yhdessä millaisiksi nämä illat haluamme muodostuvan.Tule mukaan ideoimaan ja oleilemaan koko ajaksi tai vaan piipahtamaan.

Tämä on myös hyvä paikka tehdä treffit vaikka muualla tällä hetkellä opiskelevien vanhojen kavereiden kanssa kun paikka ja aika on valmiiksi tiedossa.

JOULULEIRI HÖYTERISSÄ  (Höyterintie 226)

la 8.12. klo 14 - su 9.12. klo 12

Tule syömään yhteinen jouluateria, saunomaan, viettämään yhdessä aikaa jouluisen oleilun merkeissä.

Leirin hinta 30 e.

Ilmoittautuminen netin kautta 29.10.-15.11.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leiriä.

Lisätietoja Ritalta.

Käy myös kurkkaamassa aikuistyön sivulta mitä muuta aikuisille suunnattua tomintaa on tarjolla :)

Kotkan Hyväntekijät

Hyväntekijät on syksyllä 2014 toimintansa aloittanut nuorten aikuisten ryhmä, jonka tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa hyvän tekemistä Kotkan seudulla. Ideoimme tempauksia, tapahtumia tai vaikkapa pysyviä toimintamalleja yhteiseksi hyväksi ja toteutamme niitä seurakunnan, eri yhteistyötahojen sekä sydämellisten kotkalaisten kanssa. Koetko itsesi nuoreksi tai nuorekkaaksi aikuiseksi? Haluatko toteuttaa maailmanlaajuista hyvää vai onko sydäntäsi lähellä jokin erityinen avuntarvitsija? Kiinnostaako sinua jakaa täyteyttään pursuava ideapankkisi? Haluatko luovuttaa uskomattomat lahjasi käyttöön? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Hyväntekijät kokoontuvat syksyllä 2018 kerran kuussa (päivämäärät tulee heti kun ne selviävät)

maanantaisin klo 17.30-n.19.00 Kotkan nuortentila Arkussa (Mariankatu 14)