Nuoret aikuiset
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nuorten aikuisten toimintaa

Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ota yhteyttä:

Rita Halme

nuorisotyönohjaaja

0447529486 (myös Whats App)

rita.halme(ät)evl.fi **@**

Tälle sivulle kootaan tietoja seurakunnan tapahtumista ja toiminnoista, jotka voisivat kiinnostaa nuorempaa aikuisväestöä. Tutustu, löydä omasi ja tule mukaan!

 

Liity myös Kotka-Kymin srkn nuorten aikuisten faceryhmään:

nuorten aikuisten faceryhmä

 

 

 

 

 

Hengähdä hetki Höyterissä la 20.5.2017

Ota irtiotto arjen oravanpyörästä ja tule viettämään iltapäivä ja ilta Höyterissä.

Aloitetaan yhdessä klo 14.30, syödään keittolounas ja jatketaan iltapäivää toimintapisteillä (rentouttavaa liikuntaa, juttelua, ulkopelejä, yhteistä tekemistä) tai vaihtoehtoisesti voit vain oleilla ja nauttia luonnosta. Saunotaan ja syödään vielä yhteinen iltapala. Iltaa on mahdollista jatkaa  klo 22 asti jutellen ja esim. lautapelejä pelaille, toki jokainen voi lähteä kotiin oman aikataulun mukaan.

Ota mukaan: Avoin mieli, saunomiskamppeet ja uikkarit tarvittaessa, rentouttavaan liikuntaan jumppa-alusta

Päivän hinta on 8 euroa, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä ja tasarahalla, kiitos!

Jotta emännät tietävät varata meille oikean määrän oikeanlaista ruokaa, niin ilmoittauduthan viimeistään 14.5. alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu tästä

Nähdään Höyterissä!

 

Raamattupiiri PePi

parillisten viikkojen torstaisin klo 17.30-20.30 Aittakorven seurakuntatalolla (Luhtipolku 3)

Illat koostuvat perheiden yhdessäolosta, raamatun tutkistelusta, yhteisestä laulusta ja pienimuotoisesta iltapalasta, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella.

Lapset voivat illan aikana pelata pelejä, sählyä, pöytäjalkapalloa tms. 

Lapset tai perhe eivät ole mikään pääsyvaatimus, mukaan voi tulla ihan itsekseenkin! Lapsilla tulee kuitenkin olla oma aikuinen mukanaan.

Tervetuloa mukaan!

 

Hyväntekijät

Hyväntekijät on syksyllä 2014 toimintansa aloittanut nuorten aikuisten ryhmä, jonka tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa hyvän tekemistä Kotkan seudulla. Ideoimme tempauksia, tapahtumia tai vaikkapa pysyviä toimintamalleja yhteiseksi hyväksi ja toteutamme niitä seurakunnan, eri yhteistyötahojen sekä sydämellisten kotkalaisten kanssa. Koetko itsesi nuoreksi tai nuorekkaaksi aikuiseksi? Haluatko toteuttaa maailmanlaajuista hyvää vai onko sydäntäsi lähellä jokin erityinen avuntarvitsija? Kiinnostaako sinua jakaa täyteyttään pursuava ideapankkisi? Haluatko luovuttaa uskomattomat lahjasi käyttöön? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Hyväntekijät kokoontuvat kerran kuussa (27.2., poikkeus to 30.3., 24.4., 29.5.) maanantaisin klo 17.30-19.30 Kotkan nuortentila Arkussa (Mariankatu 14)

 

K-20 illat (syys-toukokuu)

Avoimet ovet parillisten viikkojen tiistaina klo 18.30-21 Aittakorven seurakuntatalolla (Luhtipolku 3) .

Mahdollisuus pelailla, rupatella, kahvitella ja lopuksi hiljentyä noin 20.45 iltahartauteen. Näistä illoista on mahdollisuus tehdä kävijöidensä näköisiä, tule siis ideoimaan muutakin nuorten aikuisten toimintaa.

Nähdään joka toinen tiistai!