Nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten toimintaa

Tälle sivulle kootaan tietoja seurakunnan tapahtumista ja toiminnoista, jotka voisivat kiinnostaa nuorempaa aikuisväestöä. Tutustu, löydä omasi ja tule mukaan!

Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ota yhteyttä:

Rita Halme

Kotka-Kymin srk oppilaitosyhteistyö ja nuoret aikuiset

0447529486 (myös Whats App)

Liity myös Kotka-Kymin srkn nuorten aikuisten faceryhmään:

Hengähdä hetki Höyterissä la 20.5.2017

Ota irtiotto arjen oravanpyörästä ja tule viettämään iltapäivä ja ilta Höyterissä.

Aloitetaan yhteisellä keittolounaalla klo 14.30 ja jatketaan iltapäivää toimintapisteillä (rentouttavaa liikuntaa, juttelua, ulkopelejä, yhteistä tekemistä) tai vaihtoehtoisesti voit vain oleilla ja nauttia luonnosta. Saunotaan ja syödään vielä yhteinen iltapala. Iltaa on mahdollista jatkaa  klo 22 asti jutellen ja esim. lautapelejä pelaille, toki jokainen voi lähteä kotiin oman aikataulun mukaan.

Ota mukaan: Avoin mieli, saunomiskamppeet ja uikkarit tarvittaessa, rentouttavaan liikuntaan jumppa-alusta

Päivän hinta on 7 euroa, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä ja tasarahalla, kiitos!

Jotta emännät tietävät varata meille oikean määrän ruokaa, niin ilmoittauduhan viimeistään 14.5. alla olevasta linkistä!

Nähdään Höyterissä!

Raamattupiiri PePi

parillisten viikkojen torstaisin klo 17.30-20.30 Aittakorven seurakuntatalolla (Luhtipolku 3)

Illat koostuvat perheiden yhdessäolosta, raamatun tutkistelusta, yhteisestä laulusta ja pienimuotoisesta iltapalasta, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella.

Lapset voivat illan aikana pelata pelejä, sählyä, pöytäjalkapalloa tms.

Lapset tai perhe eivät ole mikään pääsyvaatimus, mukaan voi tulla ihan itsekseenkin! Lapsilla tulee kuitenkin olla oma aikuinen mukanaan.

Tervetuloa mukaan!

Hyväntekijät

Hyväntekijät on syksyllä 2014 toimintansa aloittanut nuorten aikuisten ryhmä, jonka tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa hyvän tekemistä Kotkan seudulla. Ideoimme tempauksia, tapahtumia tai vaikkapa pysyviä toimintamalleja yhteiseksi hyväksi ja toteutamme niitä seurakunnan, eri yhteistyötahojen sekä sydämellisten kotkalaisten kanssa. Koetko itsesi nuoreksi tai nuorekkaaksi aikuiseksi? Haluatko toteuttaa maailmanlaajuista hyvää vai onko sydäntäsi lähellä jokin erityinen avuntarvitsija? Kiinnostaako sinua jakaa täyteyttään pursuava ideapankkisi? Haluatko luovuttaa uskomattomat lahjasi käyttöön? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Hyväntekijät kokoontuvat kerran kuussa (27.2., poikkeus to 30.3., 24.4., 29.5.) maanantaisin klo 17.30-19.30 Kotkan nuortentila Arkussa (Mariankatu 14)

K-20 illat

Avoimet ovet parillisten viikkojen tiistaina klo 18.30-21 Aittakorven seurakuntatalolla (Luhtipolku 3).

Mahdollisuus pelailla, rupatella, kahvitella ja lopuksi hiljentyä noin 20.45 iltahartauteen. Näistä illoista on mahdollisuus tehdä kävijöidensä näköisiä, tule siis ideoimaan muutakin nuorten aikuisten toimintaa.

Nähdään joka toinen tiistai!

Tämän leirin sisältöön sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ottamalla yhteyttä Rita Halme 0447529486 tai **@**