Nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten toimintaa

Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ota yhteyttä:

Rita Halme

0447529486 (myös Whats App)

rita.halme(ät)evl.fi **@**

Tälle sivulle kootaan tietoja seurakunnan tapahtumista ja toiminnoista, jotka voisivat kiinnostaa nuorempaa aikuisväestöä. Tutustu, löydä omasi ja tule mukaan!

Liity myös Kotka-Kymin srkn nuorten aikuisten faceryhmään:

nuorten aikuisten faceryhmä

Hyväntekijät

Hyväntekijät on syksyllä 2014 toimintansa aloittanut nuorten aikuisten ryhmä, jonka tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa hyvän tekemistä Kotkan seudulla. Ideoimme tempauksia, tapahtumia tai vaikkapa pysyviä toimintamalleja yhteiseksi hyväksi ja toteutamme niitä seurakunnan, eri yhteistyötahojen sekä sydämellisten kotkalaisten kanssa. Koetko itsesi nuoreksi tai nuorekkaaksi aikuiseksi? Haluatko toteuttaa maailmanlaajuista hyvää vai onko sydäntäsi lähellä jokin erityinen avuntarvitsija? Kiinnostaako sinua jakaa täyteyttään pursuava ideapankkisi? Haluatko luovuttaa uskomattomat lahjasi käyttöön? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Hyväntekijät kokoontuvat kerran kuussa (25.9., 30.10., 27.11.)

maanantaisin klo 17.30-19.30 Kotkan nuortentila Arkussa (Mariankatu 14)