Monikulttuurinen toiminta

Rasismin vastainen muotinäytös Kotkan Pasaatissa maaliskuussa 2015
kuva: Erkko Vuorensola

Monikulttuurinen toiminta

Monikulttuurinen toiminta palvelee Kotkassa asuvia ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. Seurakunnan toimesta järjestetään messuja, rippikouluja, tapahtumia, leirejä, retkiä ja kerhoja.
Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaisiin keskusteluihin työntekijöidemme kanssa sielunhoidollisissa tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.
Kirkollisissa toimituksissa - kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen - palvelemme myös englannin, venäjän, ranskan ja saksan kielellä.

Seurakunnat tukevat maahanmuuttajien kotoutumista. Kauttamme voi löytää suomalaisen ystävän tai tukihenkilön. Jos olet kiinnostunut toimimaan maahanmuuttajan tukena, ota yhteyttä. Yhteistyötä tehdään Kotkan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa.Yhteinen maahanmuuttajatyön koordinaattori ideoi ja hoitaa yhteyksiä, toimintaa ja palvelua.

Suomenryhmät:

Suomen alkeet ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille. (klikkaa)

Kirkkoon liittyminen

Jos olet kiinnostunut kristinuskosta, seurakuntayhteydestä tai mahdollisuudesta liittyä evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ota rohkeasti yhteyttä Marianneen, 041 4626 202,

International Work

International work serves immigrants and foreigners in Kotka. The parish organizes masses, confirmation schools, events, field days and gatherings.

You have a possibility to talk with our employees if there is something troubling you. There is also a possibility for pastoral care available.

Confirmation, marriage, baptism or funeral service can be carried out in English, French, German, Russian or Swedish.

Merimieskirkko

Kirkon ulkomaanapu

Naisten Pankki

Koskensalo-Tiainen Maarit