Monikulttuurinen toiminta

Rasismin vastainen muotinäytös Kotkan Pasaatissa maaliskuussa 2015
kuva: Erkko Vuorensola

Monikulttuurinen toiminta

Rasisminvastainen viikko Kotkassa 19.-25.3. (klikkaa kuvaa)

Monikulttuurinen toiminta palvelee Kotkassa asuvia ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. Seurakunnan toimesta järjestetään messuja, rippikouluja, tapahtumia, leirejä, retkiä ja kerhoja.
Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaisiin keskusteluihin työntekijöidemme kanssa sielunhoidollisissa tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.
Kirkollisissa toimituksissa - kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen - palvelemme myös englannin, venäjän, ranskan ja saksan kielellä.

International Work

International work serves immigrants and foreigners in Kotka. The parish organizes masses, confirmation schools, events, field days and gatherings.

You have a possibility to talk with our employees if there is something troubling you. There is also a possibility for pastoral care available.

Confirmation, marriage, baptism or funeral service can be carried out in English, French, German, Russian or Swedish.

Merimieskirkko

Kirkon ulkomaanapu

Naisten Pankki

Koskensalo-Tiainen Maarit, maahanmuuttajatyön koordinaattori