Johtokunnat

Johtokunnat

Kotka-Kymin seurakunnalla toimii kaksi johtokuntaa; seurakuntatyön johtokunta sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta.

Seurakuntatyön johtokunta johtaa, kehittää ja tukee seurakuntatyötä, edistää seurakunnan toimintastrategian tavoitteiden toteutumista.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta vastata seurakunnan omistamien kiinteistöjen kaavoitus- ja maankäyttöasioista kirkkoneuvoston määrittämien periaatteiden mukaisesti.

Seurakuntatyön johtokunta 2017-2018

Johtokunnan kokouksissa on puhe- ja läsnäolo-oikeus talousjohtajalla, viestintäpäälliköllä ja työalavastaavilla. Lue lisää

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 2017 - 2018

Puhe- ja läsnäolo-oikeutettuja johtokunnan kokouksissa ovat kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen, talousjohtaja Matti Ilmivalta, kiinteistöpäällikkö Pirkko Itälä ja seurakuntapuutarhuri Hannamari Kovakoski. Lue lisää