Ilmoittautuminen kerhoihin 2017-2018

Kesäkerho retkellä 2015

Ilmoittautuminen kerhoihin 2017-2018

Päiväkerhoihin  ja leikkikerhoihin ilmoitautminen kaudelle 2017-2018

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2.5 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista toimintaa. Kerhoihin otetaan v.2013 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia. Leikkikerhot kokoontuvat yhden kerran viikossa 2h kerrallaan. Leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2014 syntyneet.  Kerhot ovat maksuttomia. Useassa toimipisteessä Leikkikerholaiset osallistuvat päiväkerhoon yhtenä päivänä viikossa yhdessä päiväkerholaisten kanssa.

Kerhopaikat:

Päiväkerhot  ja Leikkikerhoja voidaan perustaa seuraaviin paikkoihin, kun ryhmään ilmoittautuu tarpeeksi lapsia.

Kerhopaikat :

Helilän seurakuntatalo, Kymin kirkon vieressä

Jäppilä, Jäppilän koululla

Laajakoski, entinen terveystalo, Laajakoskentie 273

Ristinkallio, Pahkakatu 4, kerhohuone

Sunilan seurakuntakoti, Valliniemenkatu 20

Tavastilan kirjaston kerhohuoneessa.

Koivulakoti, Jokipolku 1.

Kotkan seurakuntakeskus, Mariankatu 14 F

Ruonala, Mäkeläntie 2

Aittakorven seurakuntatalo, Luhtipolku 3

Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1

Langinkosken kirkko, Musiikki painotteinen päiväkerho, Langinkoskentie 1

Ilmoitautumis kaavake sivupalkissa.

Järjestämme myös kesäkerhoja 1-2-luokkalaisille 2017

Ristinkallion päiväkerhotiloissa  5.-30.6 Pahkakatu 4.

Ruonalassa 5.-23.6, Mäkeläntie 2

Mussalon seurakuntakodilla 5-30.6 Ruukkimaanpolku 1.

Kerhot ovat toiminnassa klo 7-16.30 Kerhon ruokamaksu on 7€/päivä ja siihen sisältyy lounas ja välipala. Kesäkerholaiset saavat tiedon kerhopaikastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä toukokuun puoleen väliin mennessä. Tiedon saa myös seurakunnan iltapäiväkerhoista ja Anne Silomaalta
Ilmoittauduthan ennen 17.4., näin varmistat lapsellesi kerhopaikan. Tämän jälkeen ryhmiin mahtuu vain jos on tilaa ja kerhoryhmä on perustettu.

Kesäkerhoon ilmoittautumislomake sivupalkissa

Huom: Kesäkerhojen vanhempaininfo on 23.5. klo 17.30 omassa kerhopisteessä. Tilaisuudessa allekirjoitetaan kerhokortti ja kerrotaan miten kerhossa toimitaan.

Tarkempia tietoja: Anne Silomaa 044 7259031 tai kerhoista lastenohjaajilta.