Ilmoittautuminen kerhoihin 2019-2020

Kesäkerho retkellä 2015

Ilmoittautuminen kerhoihin 2019-2020

Päivä- ja leikkikerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2.5 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista toimintaa. Leikkien, laulaen, tutkien ja liikkuen opitaan maailmaa ammattitaitoisten ohjaajien seurassa. Kerhoihin otetaan v.2015 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia.

Leikkikerhot kokoontuvat yhden kerran viikossa 2h kerrallaan. Leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2016 syntyneet. Kerhot ovat maksuttomia. Useissa toimipisteissä leikkikerholaiset osallistuvat päiväkerhoon yhtenä päivänä, viikossa, yhdessä päiväkerholaisten kanssa.

Voitte ilmoitautua sivupalkista.

Kerhopaikat:

Päiväkerhot ja Leikkikerhoja voidaan perustaa seuraaviin paikkoihin, kun ryhmään ilmoittautuu tarpeeksi lapsia .

Kerhopaikat :

Helilän seurakuntatalo, Kymin kirkon vieressä

Jäppilä, Jäppilän koululla

Laajakoski, Laajakosken kappeli, Laajakoskentie 221

Ristinkallio, Pahkakatu 4, kerhohuone

Sunilan seurakuntakoti, Valliniemenkatu 20

Koivulakoti, Koivulan koulu.

Kotkan seurakuntakeskus, Mariankatu 14 F

Ruonala, Mäkeläntie 2.

Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1

Langinkosken kirkko, Luonto ja liikunta painotteinen päiväkerho, Langinkoskentie 1