Ilmoittautuminen kerhoihin 2018-2019

Kesäkerho retkellä 2015

Ilmoittautuminen kerhoihin 2018-2019

Päivä- ja leikkikerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2.5 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista toimintaa. Kerhoihin otetaan v.2014 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia.

Leikkikerhot kokoontuvat yhden kerran viikossa 2h kerrallaan. Leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2015 syntyneet. Kerhot ovat maksuttomia. Useissa toimipisteissä leikkikerholaiset osallistuvat päiväkerhoon yhtenä päivänä, viikossa, yhdessä päiväkerholaisten kanssa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.4.2018. Kerhot perustetaan vain, jos ilmoittautumisia on tullut tarpeeksi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumiskaavake löytyy sivupalkista.

Päivä- ja leikkikerhoja voidaan perustaa seuraaviin paikkoihin, kun ryhmään ilmoittautuu tarpeeksi lapsia:

Aittakorven seurakuntatalo, Luhtipolku 3

Helilän seurakuntatalo,Suntionkatu 18, Kymin kirkon vieressä

Jäppilä, Jäppilän koululla

Koivulan koulu, Koivulantie 5.

Kotkan seurakuntakeskus, Mariankatu 14 F

Laajakoski, HUOM! uusi kerhotila Laajakosken kappelissa,

Laajakoskentie 221

Langinkosken kirkko Langinkoskentie 1, Musiikkipainotteinen päiväkerho

Langinkosken kirkko, Langinkoskentie 1 , luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkerho.

Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1

Ristinkallio, Pahkakatu 4, kerhohuone

Ruonala, Mäkeläntie 2

Sunilan seurakuntatalo, Valliniemenkatu 20