Kesäkerho 1. ja 2. luokan oppilaille

Kesäkerhot 1. ja 2. luokan oppilaille.

Koululaisten kesäkerho tarjoaa turvallisen paikan pienelle koululaiselle päivän ajaksi, kun vanhemmat ovat töissä. Kerhoja pitävät koulutetut lastenohjaajat, tarjoten monenlaista toimintaa kerhopäivän aikana. Kerhossa tarjotaan myös lounas sekä välipala.

Kesäkerhot toimivat seuraavissa toimipisteissä:

Ristinkallion päiväkerhotiloissa 4.6.-29.6., Pahkakatu 4.

Ruonalan ent. kirkolla 4.-21.6., Mäkeläntie 2

Mussalon seurakuntakodilla 4.-29.6., Ruukkimaanpolku 1.

Kerhot ovat toiminnassa klo 7-16.30. Kerhon ruokamaksu on 7€/päivä sisältäen lounaan ja välipalan. Kesäkerholaiset saavat tiedon kerhopaikastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä toukokuun puoleen väliin mennessä. Tiedon saa myös seurakunnan iltapäiväkerhoista ja Anne Silomaalta.
Ilmoittauduthan ennen 17.4., näin varmistat lapsellesi kerhopaikan. Tämän jälkeen ryhmiin mahtuu vain jos on tilaa ja kerhoryhmä on perustettu.

Huom: Kesäkerhojen vanhempaininfo on 24.5. klo 17.30 omassa kerhopisteessä. Tilaisuudessa allekirjoitetaan hoitosopimus sekä kerrotaan kerhon toiminnasta ja muista käytännön asioista.

Ilmoittautumista varten paina alla olevaa linkkiä.

Ilmoitautuminen