Lastenohjaajat

Kotka-Kymin seurakunnan lapsityön väkeä.

Lastenohjaajat

Kirkon lastenohjaajan ammatin ydinsisältö on lapsen ja perheen kasvun tukeminen kirkossa ja yhteiskunnassa. Kristillisen kasvatuksen ammattilaisena lastenohjaaja yhdessä vanhempien kanssa tukee lapsen kehitystä, jotta hänellä on edellytykset kasvaa vastuulliseksi aikuiseksi ja yhteiskunnan jäseneksi. Lastenohjaaja toimii perinteiden ja kultuurin kestävän aineksen siirtäjänä sukupolvelta toiselle. Lastenohjaajan ovat  lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaneita, monipuolisia varhaiskasvattajia.

Lastenohjaajat työskentelevät päiväkerhoissa, leikkikerhoissa, perhekerhoissa, avoimessa kerhossa ja kaikenlaisissa tapahtumissa.

Silomaa Anne, varhaiskasvatuksen ohjaaja

Silomaa Anne, varhaiskasvatuksen ohjaaja, varhaiskasvatuksen työalavastaava, p.  044 725 9031 **@** Lue lisää

Tuominen Kirsi, varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tuominen Kirsi, varhaiskasvatuksen ohjaaja p. 044 725 9132 **@** Lue lisää