Päivähoidon yhteistyö

Päivähoidon yhteistyö

Yhteistyö päivähoidon kanssa on suuntautunut pitkälle siten, että seurakunnasta on tarvittaessa käyty pitämässä "tarhakirkkoja".

Yhteistyöhön kuuluvat myös päivähoidon joulukirkot ja pääsiäisvaellukset. Päiväkodeille on myös tilattu ohjaajan Pyhäkoululehti ja annettu lahjaksi Lapsen Raamattu, Lasten Virsikirja sekä Juhlasta juhlaan -vihkonen, jossa käydään läpi kirkkovuoden suurimmat pyhät.

Päivähoidolle on myös järjestetty koulutusta, jossa on kolme kokonaisuutta: Vasu-työskentely, Raamattu-työskentely ja lasten virret ja hengelliset laulut.

Päivähoidolla on mahdollisuus myös lainata materiaalia pyhäkoulutoimistosta. Puhelimitse voi varata ja hakea toimistosta.

Materiaalina tällä hetkellä löytyy kirjallisuutta, Godly-play materiaalia, flanello-kuvia ja laatikoita, joissa on valmiita materiaalikokonaisuuksia uskontokasvatuksen toteuttamiseksi. Tällä hetkellä valmiina on "Suru-laatikko" ja "Kaste-laatikko".