Tervetuloa juhliin ja tapahtumiin

La 12.10. KUMMIEN JA PERHEIDEN LEIRIPÄIVÄ Höyterissä klo 10-15. Monipuolista ja yhteistä puuhaa! Lounas (aikuiset 5e, lapset 3e, alle 2v. ilmaiseksi)

URKUSATU RUMA ANKANPOIKANEN

Sadun lukemista, laululeikkejä ja urkumusiikkia - sitä ovat urkusadut. Urkusatuja esitetään Kotkan kirkossa 14.-16.10. ja Kymin kirkossa 28. ja 30.10.

Kotkan ja Kymin kirkoissa kerrotaan lokakuussa Urkusatuja. Kyse on lasten tapahtumasta, jossa luetaan kirjasta satua ja soitetaan välillä urkumusiikkia. Mukana on myös laulua ja laululeikkejä.

- Samalla tutustutaan urkuihin, niiden rikkaaseen ja mielikuvitukselliseen äänimaailmaan. Ideana on, että lapset pääsevät kerrankin ihan läheltä näkemään ja seuraamaan urkujensoittoa, kertoo kanttori Susanna Hauer.

Lapset pääsevät kuulemaan urkusatua kirkon urkuparvelle. Luettavana satuna on tällä kertaa Ruma ankanpoikanen. Kukin esitys kestää noin puoli tuntia.

Kotka-Kymin seurakunnan järjestämät Urkusadut ovat osa Satuviikon ohjelmaa. Urkusatuihin on vapaa pääsy.

Kotkan kirkossa

• ma 14.10. klo 9 ja 10

• ti 15.10. klo 18

• ke 16.10. klo 9 ja 10

Ennakkotietojen mukaan Kotkan kirkon esityksissä parhaiten tilaa on klo 9:n ja klo 18:n esityksissä.

Kymin kirkossa

• ma 28.10. klo 9 ja 10

• ke 30.10. klo 9 ja 10

La 9.11. PUUHAPÄIVÄ  Höyterissä klo 10-13

Voit tulla vaikka mummin, papan, isän, äidin tai kummin kanssa.

Tehdään linnuille pönttöjä, musisoidaan muskarissa ja kierretään luontopolkua.

Vaatetus säänmukainen, toimintaa myös ulkona.

Lounas (aikuiset 5e, lapset 3e, alle 2v ilmaiseksi)

Ilmoittautuminen 27.10. mennessä osoitteessa http://bot.fi/3389

La 23.11. KASTEPÄIVÄ Langinkosken kirkossa  klo 14

Kastepäivä tarjoaa mahdollisuuden valmiiseen ja lämminhenkiseen kastejuhlaan. Kastejuhlaan voi tuoda kastettavaksi niin vauvan kuin jo vähän vanhemmankin lapsen/ nuoren (0-14 vuotiaan).
Perhe ja sukulaiset ovat tervetulleita mukaan kastejuhlaan.
Seurakunta tarjoaa kakkukahvit kastetilaisuuden jälkeen Toivonsalissa. Tilaisuudessa mukana laulu- ja soittoyhtye Helmikellot.
Kastepäivään ilmoittaudutaan 8.11.2019 mennessä
pastori Anne Läheniemelle 044 752 9499, **@**