Helmikuussa tavataan!

Kevään aikana on monia mahdollisuuksia kertoa omista odotuksista uutta seurakuntaa kohtaan. Kuva: Seppo JJ Sirkka

Helmikuussa tavataan!

Seurakuntaa rakennetaan yhdessä. Tule juttelemaan ja kertomaan ajatuksiasi. Helmikuussa seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa mm. seuraavasti:

Helmikuussa saatat törmätä seurakuntien työntekijöihin seuraavissa paikoissa:

Perjantaina 12.2. Automobiili kulkee kylillä seuraavasti:
Hurukselan hautausmaa 9.30, Tavastilan koulu 10.30 ja Tiutisen työväentalo 12.30.
Tule juttelemaan seurakunnan tulevaisuudesta!

Keskiviikkona 17.2. seurakuntien työntekijöitä jalkautuu Karhulan torille, Prismaan ja Pasaatiin. Tule tapaamaan työntekijöitä, kertomaan sinun tulevaisuuden seurakunnastasi ja vaihtamaan kuulumisia!

Karhulan torilla päivystävät Heikki Harvola ja Eliisa Järvimäki. Heidät löytää Popinniemen Ponnistuksen kahvilasta. Torilla tavataan klo 11-13.

Prismassa tavattavissa ovat Tuomas Salminen, Satu Länsmans, Elina Virmakoski ja Tuomi Larvi. Prismassa heidät löytää kahvila Pressosta klo 14-18.

Pasaatissa voit tavata Maarit Koskensalo-Tiaisen ja Riikka Klaavu-Pihlajamaan. Pasaatissa päivystetään klo 11-18 .

Jaossa on kortteja, joihin voit kirjoittaa ajatuksiasi. Sama kysely on avoinna myös seurakuntien nettisivuilla.

Helmikuussa kysellään ajatuksia seurakunnan tulevaisuuden suunnasta myös seurakuntien tapahtumissa ja piireissä.

Sosiaalisessa mediassa voit seurata Instagramissa tunnistetta #munkiseurakunta2017 ja Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.fi/munkinseurakunta​2017

Seurakuntien nettisivuille päivittyy uutta materiaalia koko kevään ajan.

Anna-Tiina Järvinen

Paluu