Tekstaritupu

Tekstaritupu

Tekstaritupu toiminta aloitti Kotkan ja Haminan alueella 7.3.2016

Tupu eli Tekstaritukipuhelin on helppo, yksinkertainen ja toimiva mobiiliauttamispalvelu koululaisille. Palvelu auttaa ja tukee koululaisia erilaisissa elämäntilanteissa ja erilaisten elämänkysymysten äärellä. Tupuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tekstaritupu ei tähtää mahdollisimman suuren viestimäärään vaan pyrkii vastaamaan siihen huoleen joka painaa mieltä. Tupu ei tuputa, mutta kuuntelee.

Tupu toimii kouluvuoden aikana. Tupu on kiinnostunut siitä, mitä peruskouluikäisille lapsille ja nuorille kuuluu. Tupuun voi lähettää viestiä milloin vain ja se maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Viesteihin vastaavat kirkon kasvatuksen ammattilaiset kouluaikoina vuorokauden kuluessa.

Kaikki Tupu-palvelut kuuluvat Vapaaehtoisen puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukuntaan (PuhEet), www.puheet.net

Palvelua ylläpitävät Suomen ev.lut. kirkon seurakunnat ja sitä koordinoi PTK - poikien ja tyttöjen keskus, ev.lut kirkon palvelujärjestö.

Tupuun voit tutustua paremmin Tupun valtakunnallisilla nettisivuilla www.tekstaritupu.net.