Tekstaritupu Kotka/Hamina

Tekstaritupu Kotka/Hamina

Tupu eli Tukitekstari on helppo, yksinkertainen ja toimiva mobiiliauttamispalvelu koululaisille. Palvelu auttaa ja tukee koululaisia erilaisissa elämäntilanteissa ja erilaisten elämänkysymysten äärellä. Tupuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tekstaritupu ei tähtää mahdollisimman suuren viestimäärään vaan pyrkii vastaamaan siihen huoleen joka painaa mieltä. Tupu ei tuputa, mutta kuuntelee.

Tupu toimii kouluvuoden aikana. Tupu on kiinnostunut siitä, mitä alakouluikäisille lapsille ja nuorille kuuluu.

Tupuun voi lähettää viestiä milloin vain ja se maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Tekstiviesteihin vastaavat kirkon kasvatuksen ammattilaiset koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Tupu löytyy nyt myös WhatsAppista. WhatsApp viesteihin vastataan niin ikään koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Tupu vastaa viesteihin, joissa on kirjoitettua asiaa. Keskustelu on luottamuksellista, mutta on syytä muistaa, että WhatsApp ei ole yhtä suojattu järjestelmä kuin perinteinen tekstiviesti.

Kaikki Tupu-palvelut kuuluvat Vapaaehtoisen puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukuntaan (PuhEet), www.puheet.net

Palvelua ylläpitävät Suomen ev.lut. kirkon seurakunnat ja sitä koordinoi Nuori kirkko ry, ev.lut kirkon palvelujärjestö.

Tupuun voit tutustua paremmin Tupun valtakunnallisilla nettisivuilla www.tekstaritupu.net.