Vanhasta luopuminen avaa ovet uuteen tekemiseen

Reino Korhonen, Anne-Maarit Helle, Aimo Mielonen, Anna-Tiina Järvinen ja Eine Hänninen muodostivat Kotka-Kymin seurakunnan vaalitoimikunnan, joka toimitti paperivaalit uuden seurakunnan kirkkovaltuuston muodostamiseksi Langinkosken kirkolla Kotkassa 15. syyskuuta 2016.

Vanhasta luopuminen avaa ovet uuteen tekemiseen

Uuden Kotka-Kymin seurakunnan aloituspäivä 1.1.2017 lähestyy, muutos etenee ja valmistelut kiihtyvät.
Aikaisemmat Kotkan, Kymin ja Langinkosken seurakuntien seurakuntaneuvostot on nyt lakkautettu ja uuden seurakunnan kirkkovaltuusto on muodostettu.

Kotka-Kymin seurakunnan kirkkovaltuusto muotoutui ns. paperivaaleilla edellisen seurakuntavaalin tuloksen pohjalta.

Uuden kirkkovaltuuston muodostavat entiset Kotkan seurakunnan valtuutetut: Korhonen Reino, Kekkonen Antero, Rönkä Kaisa, Hauhia Mikko , Kotiniemi Topias, Hämäläinen Onni, Leskinen Pirkko ja Koivukoski Jouko.

Kymin seurakunnan entiset valtuutetut: Eerola Seppo, Lemmetyinen Jukka, Romppanen Pirjo, Osola Pirjo, Hänninen Eine, Oksanen Heikki, Hentunen Kari, Saastamoinen Marja-Leena , Pekonen Isabelle, Airaksinen Sini, Hynninen Marja, Torkkeli Antti, Mansikkamäki Aarno, Penttilä Joonas ja Räsänen Veikko.

Langinkosken seurakunnan entiset valtuutet: Lippo Jari,, Neiglick Silja, Ilomäki Aimo, Mielonen Ville, Harsia Päivi, Säämänen Juha, Heino Tapio, Vuorimaa Jari, Hellgren Pirjo ja Pohjantuli Marika.

- Koska valtuusto muodostettiin edellisen vaalin tuloksen pohjalta, ei joukossa ole uusia valtuutettuja.
- Pidän hyvänä sitä, että valtuustossa istuvat jatkossakin seuraavat kaksi vuotta sellaiset valtuutetut, jotka ovat olleet päättämässä tästä seurakuntarakenteen muutoksesta ja ovat tietoisia siitä, miten prosessi on tähän asti edennyt, sanoo uuden Kotka-Kymin seurakunnan kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen.
- Tuntuu hyvältä jatkaa yhdessä työtä uuden seurakunnan puolesta.

Seppo JJ Sirkka

docx liite