1.-8.- luokkalaiset

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

1.-8.- luokkalaiset

Seurakunnan varhaisnuorisotyön toiminta-ajatuksena on järjestää toimintaa 1.-8.- luokkalaisille lapsille. Toiminnan rungon muodostavat kerhot, retket ja leirit.Toiminnalla pyritään antamaan positiivisia kokemuksia Jumalan rakkaudesta, seurakunnasta ja ryhmässä olemisesta sekä vahvistamaan varhaisnuorten tunnetta seurakuntaan kuulumisesta.

Kerhot

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu 1.-8.- luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Leirit

Leirit 1.-8.- luokkalaisille pidetään pääsääntöisesti Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Leirejä on koulujen lomien aikaan ja viikonloppuisin. Leireillä on leiriläisten lisäksi työntekijöitä, yövahteja, kipusisarus ja isosia.

Lastenkirkko

Lastenkirkko on kirkko netissä, joka on auki joka päivä klo 7-21.

Lastenkirkossa voit :

• Luoda itsellesi oman hahmon. Voit valita, minkä värisiä kenkiä pidät, minkä värinen on paitasi, millainen kampauksesi on.
  • Voit lukea tai kuunnella raamatunkertomuksia. Voit soittaa uruilla, sytyttää kynttilän tai pelata pikkupelejä.
  • Tavata ystäviä ja katsella videoita

Lastenkirkkoon pääset täältä: www.lastenkirkko.fi

Jiipee - tytön ja pojan oma lehti

Paljon mukavia juttuja ja tehtäviä!

www.jiipeenetti.fi