Tytöt ja pojat

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Tytöt ja pojat

Seurakunnan varhaisnuorisotyön toiminta-ajatuksena on järjestää toimintaa 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnan rungon muodostavat kerhot, retket ja leirit.Toiminnalla pyritään antamaan positiivisia kokemuksia Jumalan rakkaudesta, seurakunnasta ja ryhmässä olemisesta sekä vahvistamaan varhaisnuorten tunnetta seurakuntaan kuulumisesta.

Kerhot

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat kouluilla ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Leirit

Leirit tytöille ja pojille pidetään pääsääntöisesti Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Leirejä on koulujen lomien aikaan ja viikonloppuisin. Leireillä on leiriläisten lisäksi työntekijöitä, yövahteja, kipusisko ja isoja, jotka ovat vähintään isoskoulutuksen peruskurssin käyneitä nuoria.

Lastenkirkko

Lastenkirkko on kirkko netissä, joka on auki joka päivä klo 7-21.

Lastenkirkossa voit :

• Luoda itsellesi oman hahmon. Voit valita, minkä värisiä kenkiä pidät, minkä värinen on paitasi, millainen kampauksesi on.
  • Voit lukea tai kuunnella raamatunkertomuksia. Voit soittaa uruilla, sytyttää kynttilän tai pelata pikkupelejä.
  • Tavata ystäviä ja katsella videoita

Lastenkirkkoon pääset täältä: www.lastenkirkko.fi

Jiipee - tytön ja pojan oma lehti

Paljon mukavia juttuja ja tehtäviä!

www.jiipeenetti.fi