Nuorisotyö

Nuorisotyö

Toimintaa:

• Olkkari Aittiksessa maanantaisin klo 18-20 (9.1. alkaen)
  • After School Arkussa tiistaisin klo 14-17 (17.1. alkaen)
  • Leffaillat kerran kuussa keskiviikoisin klo 17.30-20 (11.1., 1.2., 8.3., 5.4., ja 3.5.)
  • Salibandyvuoro Rauhalan koululla keskiviikkoisin klo 18.30-19.30.
  • Boksilla torstaisin Nuorten kahvila (klo 14-18) ja nuortenilta (klo 18-21, ohjelma alkaa klo 19). Aiheet voit katsoa täältä.
  • Peli-ilta Kotkan seurakuntakeskuksen liikuntasalissa torstaisin klo 19-21 (12.1. alkaen)

Mukaan suunnittelemaan uuden seurakunnan toimintaa

Vuoden alusta meillä on uusi Kotka-Kymin seurakunta. Nuorten osalta yhteinen toiminta alkaa 2017 syksyllä. Toimintojen suunnittelu käynnistyy toden teolla syksyllä. Säilytämme nuorisotyössä arvokasta olemassa olevaa, mutta hyödynnämme toki huikean tilaisuuden arvioida, kehittää ja innovoida. Nuorten toimintaa on suunnittelemassa ammattitaitoinen työntekijäjoukko. Haluamme tutustua nuoriin ja heidän perheisiinsä, kulkea rinnalla ja luoda paikkoja, joissa nuoret voivat tutustua toisiinsa ja Jumalaan. Miten se onnistuu parhaiten? Siihen tarvitsemme sinulta apua. Joten: Tule opettamaan meidät tädit ja sedät tavoille. Suunnitellaan yhdessä sellainen nuorisotyö, missä sinun on hyvä olla.

Tähän suunnitteluun voit osallistua syksyn nuorten toiminnassa. Voit nykäistä meitä työntekijöitä hihasta, kertoa ideoistasi kuvien avulla Kolan nuorisotyön ryhmissä (kolanuoret) Instagramissa ja Snapchatissä sekä Facebookissa Kolannuoret seinällä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.