Lähetyskahvila kutsuu herkuttelemaan

Lähetyskahvila

Lähetyskahvila on avoinna Karhulan seurakuntakeskuksen pihalla kesällä aina toripäivinä lähtien, keskiviikkoisin ja lauantaisin läpi kesän! Tervetuloa kahville!

Lähetyskahvio on palvellut vuosikymmenet, ensin Karhulan torilla kahvilakojuna, jonka siirtämiseen tarvittiin ainakin kaksi miestä. 1990-luvun lopulla lähetyskahvio siirtyi kahviovaunuun ja paikaksi tuli Tapulin kulma. Karhulan seurakuntakeskuksen remontin jälkeen vuonna 2013 lähetys siirtyi terassi-aikaan ja nyt kahvio ja sen vapaaehtoiset emännät/isännät palvelevat sekä ulko- että sisätiloissa, keskiviikkoisin ja lauantaisin koko kesäkauden.

”Aktiiviemännät Marja-Leena ja Marja palvelivat tuulisena keskiviikkona kesäkuussa 2015. He kertoivat, koska pitävät leipomisesta on mukava ottaa vuoroja, iloa saa myös mukavasta työparista ja jutustelusta asiakkaiden kanssa. Molemmat ovat lähetystoimikunnan jäseniä ja tärkeää on myös kerätä varoja lähetyskannatukseen.”

”Vakioasiakas Varpu kertoi, että kesän iloja on ollut kahvioon tuleminen ja viime kesänä vain kaksi kertaa jäi väliin. Kotileivonnaiset, tuttujen ihmisten ja seurakunnan työntekijöiden näkeminen on myös mukavaa. Jos olisin paremmassa kunnossa ottaisin oman vuoron, mainitsi Varpu.”

Kahviovuoroja voi varata p. 040 1967533 (arkisin klo 9-15). Vähintään kaksi emäntää tai isäntää tarvitaan vuoroonsa, jotka tuovat tullessaan suolaisen ja makean leivonnaisen, kahvin ja kahvimaidon. ”Talon puolesta” ovat astiat, tee, sokeri, gluteeniton tarjottava pakastimessa ja lautasliinat.

Tule rohkeasti mukaan, lisätietoja lähetyssihteeri Anne Hovilta 044 725 9291!