Aikuiset

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Aikuiset

Seurakunnan tarjonnasta löytyy erilaisia aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, ryhmiä ja piirejä. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain – haluaa sitten itse tehdä tai vain osallistua.

Messuissa, raamattu- ja rukouspiireissä sekä raamattuopetuksissa pääsee keskittymään hengelliseen kasvuun, kun taas esimerkiksi kirjallisuus- ja historiapiireissä ja erilaisissa keskukselutilaisuuksissa mukana on usein myös yhteiskunnallisempi näkökulma. Kuoroissa ja teatteriryhmissä, rukoustanssissa, liikuntaryhmissä ja raamattuväritysryhmissä pääsee puolestaan itse ilmaisemaan ja tulkitsemaan.

Säännöllisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää paljon yksittäisiä tapahtumia, kuten kulttuuri- ja musiikki-iltoja, miesten- ja naistenpäiviä, keskustelutilaisuuksia, luentosarjoja ja retkiä, joihin jokainen on tervetullut.

Aikuisille suunnatuja toimintoja:

• Karhulan srk-keskuksessa kaikille avoin OLOHUONE keskiviikkoisin klo 10-13, alk. 6.9. Tämä on juuri sinulle - tule kahville, juttelemaan ja viihtymään! Lähetyslounas 20.9., 25.10. ja 22.11. klo 11. Tule tutustumaan ja jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, niin olohuoneessa on tarjolla tehtäviä!
  • Tiistaitupa Karhulan srk-keskuksessa tiistaisin klo 10, jumppaa, tarjoilua ja muuta mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille
  • Kaikille avoin rukouspiiri maanantaisin klo 18, (parilliset viikot) Nuortentila Arkku, piirinvetäjänä Satu Timonen, alk. 18.9.

• Naisten raamattupiiri maanantaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, Kokoushuone 4 (työntekijöitten kahvio), piirinvetäjänä Mirja Pryke, alk. 11.9.

• Kaikille avoin raamattupiiri tiistaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, kokoushuone 3, piirinvetäjänä Ritva Kivelä, alk. 12.9.

• Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 13 (parittomat viikot) Langinkosken pienessä neuvotteluhuoneessa, piirinvetäjänä Anne Läheniemi, alk. 13.9.

• Hovinsaaren kaikille avoin raamattupiiri torstaisin klo 16, (parilliset viikot) piirinvetäjänä Helena Tietäväinen, alk. 7.9.

• Naisten luovan toiminnan porukka Silmukka, joka kokoontuu joka keskiviikko klo 17 Kotkan seurakuntakeskuksessa, käynti sisäpihalta ja kahvion kautta toiseen kerrokseen vasemmalle, alk. 6.9.

• Neulekahvila, joka toinen torstai klo 10-13, Karhulan srk-keskuksessa. Avoimessa kerhossa voit tehdä omia käsitöitä tai hyväntekeväisyyteen, esim. sukkia, alk. 7.9.

• Liikunta kokoaa myös - tiistaisin klo 18 Mariankatu 14 F rapun liikuntahallissa naisten jumppa, ja klo 19-20 pelataan miesten ja naisten lentopalloa.