Aikuiset

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Aikuiset

Seurakunnan tarjonnasta löytyy erilaisia aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, ryhmiä ja piirejä. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain – haluaa sitten itse tehdä tai vain osallistua.

Messuissa, raamattu- ja rukouspiireissä sekä raamattuopetuksissa pääsee keskittymään hengelliseen kasvuun, kun taas esimerkiksi kirjallisuus- ja historiapiireissä ja erilaisissa keskukselutilaisuuksissa mukana on usein myös yhteiskunnallisempi näkökulma. Kuoroissa ja teatteriryhmissä, rukoustanssissa, liikuntaryhmissä ja raamattuväritysryhmissä pääsee puolestaan itse ilmaisemaan ja tulkitsemaan.

Säännöllisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää paljon yksittäisiä tapahtumia, kuten kulttuuri- ja musiikki-iltoja, miesten- ja naistenpäiviä, keskustelutilaisuuksia, luentosarjoja ja retkiä, joihin jokainen on tervetullut.

Aikuisille suunnatuja toimintoja:

• Karhulan srk-keskuksessa kaikille avoin OLOHUONE keskiviikkoisin klo 10-13. Melkein joka kerta on ohjelmatuokio tai hartaus klo 10.45. Säännöllisesti lähetyslounas tai keväisin YV-lounas. Olohuoneessa on jutustelua, lehtiä ja pienimuotoinen kahvio. Tule tutustumaan ja jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä niin olohuoneessa on tarjolla tehtäviä!
  • Tiistaitupa, Karhulan srk-keskuksessa, joka tiistai klo 10-11.30, on kerho joka kokoaa vanhempaa väkeä. Vetäjänä toimii Riitta Kauppila.Miehet myös tervetuloa!
  • Kaikille avoin rukouspiiri maanantaisin klo 18, (parilliset viikot) Nuortentila Arkku, piirinvetäjänä Satu Timonen

• Naisten raamattupiiri maanantaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, Kokoushuone 4 (työntekijöitten kahvio), piirinvetäjänä Mirja Pryke

• Miesten raamattupiiri tiistaisin klo 18, (parittomat viikot) Nuortentila Arkku, piirinvetäjänä Onni Hämäläinen

• Naisten raamattupiiri tiistaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, kokoushuone 3, piirinvetäjänä Ritva Kivelä

• Kaikille avoin raamattupiiri torstaisin klo 16, (parilliset viikot) piirinvetäjinä Helena Tietäväinen ja Merja Ruokonen

• Naisten luovan toiminnan porukka Silmukka, joka kokoontuu joka keskiviikko klo 17 Kotkan seurakuntakeskuksessa, käynti sisäpihalta ja kahvion kautta toiseen kerrokseen vasemmalle.

• Neulekahvio, joka toinen torstai klo 10-13, Karhulan srk-keskuksessa. Avoimessa kerhossa voit tehdä omia käsitöitä tai hyväntekeväisyyteen, esim sukkia.

• Liikunta kokoaa myös - tiistaisin klo 18 Mariankatu 14 F rapun liikuntahallissa naisten jumppa, ja klo 19-20 pelataan miesten ja naisten lentopalloa.

• Päiväkuoro keskiviikkoisin klo 11.30, Kotkan seurakuntakeskus

• Matalan kynnyksen kuoro LAULUÄMPÄRI, harjoituspäivät näkyvät kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakunnan nettisivuilla (keskiviikko klo 18),Kotkan kirkko