Aikuiset

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Aikuiset

Seurakunnan tarjonnasta löytyy erilaisia aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, ryhmiä ja piirejä.

Messuissa, raamattu- ja rukouspiireissä sekä raamattuopetuksissa pääsee keskittymään hengelliseen kasvuun, kun taas esimerkiksi erilaisissa keskustelutilaisuuksissa mukana on usein myös yhteiskunnallisempi näkökulma. Kuoroissa ja liikuntaryhmissä pääsee puolestaan itse ilmaisemaan ja tulkitsemaan.

Hiljaisuutta kaipaaville järjestämme mm. hiljaisuuden retriittejä, arkiretriittiä ja hiljaisuuden kävelyitä.

Säännöllisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää paljon yksittäisiä tapahtumia, kuten miesten- ja naistenpäiviä, keskustelutilaisuuksia, luentosarjoja ja retkiä, joihin jokainen on tervetullut.

Kysy lisää aikuisten toiminnasta esim. Maarit Alhosaari p. 050 5262499, Tuomi Larvi p. 044 762 9488,  Kari Ihatsu p. 044 7259039 tai Tero Hietanen p. 040 586 0997, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi