Aikuiset

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Aikuiset

Seurakunnan tarjonnasta löytyy erilaisia aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, ryhmiä ja piirejä.

Messuissa, raamattu- ja rukouspiireissä sekä raamattuopetuksissa pääsee keskittymään hengelliseen kasvuun, kun taas esimerkiksi erilaisissa keskustelutilaisuuksissa mukana on usein myös yhteiskunnallisempi näkökulma. Kuoroissa ja liikuntaryhmissä pääsee puolestaan itse ilmaisemaan ja tulkitsemaan.

Hiljaisuutta kaipaaville järjestämme mm. hiljaisuuden retriittejä, arkiretriittiä ja hiljaisuuden kävelyitä.

Säännöllisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää paljon yksittäisiä tapahtumia, kuten miesten- ja naistenpäiviä, keskustelutilaisuuksia, luentosarjoja ja retkiä, joihin jokainen on tervetullut.

Kysy lisää aikuisten toiminnasta esim. Maarit Alhosaari p. 050 5262499, Tuomi Larvi p. 044 762 9488  tai Tero Hietanen p. 040 586 0997, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Aikuisille suunnattuja toimintoja ovat mm. seuraavat:

• Naisten saunaillat Höyterissä: to 1.2, ke 21.3 ja ke 9.5 klo 17. Lähtö klo 16.30 kimppakyydein Kotkan srk-keskuksesta. Tiedustelut: Elisa Järvimäki 041-5403011 ja Tuomi Larvi 044-7629488

Kaikille avoin olohuone alkaa keskiviikkona 10.1 klo 10-13, jatkuu viikottain, Karhulan srk-keskus.

• Tiistaitupa 16.1, joka tiistai klo 10- 11.30, Karhulan srk-keskus, asiaa, kahvit ja jumppa.

• Raamattu- ja rukouspiirit:

• Kaikille avoin rukouspiiri maanantaisin klo 18, (parilliset viikot) Nuortentila Arkku, Kotkan srk-keskus, piirinvetäjänä Satu Timonen, alk. 8.1.

• Naisten raamattupiiri maanantaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, Kokoushuone 4 (työntekijöitten kahvio), piirinvetäjänä Mirja Pryke, alk. 15.1

• Kaikille avoin raamattupiiri tiistaisin klo 18, (parittomat viikot) Kotkan seurakuntakeskus, 2. kerros, kokoushuone 3, piirinvetäjänä Ritva Kivelä, alk. 16.1.

• Raamattupiiri ke 10.1. klo 17 Karhulan seurakuntakeskuksen kahviossa. Piirinvetäjänä Kari Ihatsu. Huom.! Ihan uusi kaikille avoin piiri, tervetuloa mukaan!
  • Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 13 (parilliset viikot) Langinkosken pienessä neuvotteluhuoneessa, piirinvetäjänä Anne Läheniemi, alk. 10.1.

• Raamattupiiri Hovinsaarella Hovinsaaren toimitilassa (Runeberginkatu 2) torstaisin klo 16, (parilliset viikot) piirinvetäjinä Helena Tietäväinen ja Merja Ruokonen, alk. 11.1.

• Miesten piiri tiistaisin klo 18 (parittomat viikot) Kotkan srk-keskus, entinen diakoniatoimiston kokoustila (sisäpihalla katutasossa), piirinvetäjänä Onni Hämäläinen, alk. 16.1.

• Neulekahvila, joka toinen torstai Karhulan srk-keskuksessa. Kevätkausi alkaa 11.1. klo 10-13. Tervetuloa neulomaan omia käsitöitä tai hyväntekeväisyyteen diakoniatyön kautta.

• Silmukka, Kotkan srk-keskus, ke 10.1. klo 17-, joka viikko huhtikuun loppuun

• Liikunta kokoaa myös - tiistaisin klo 18 Mariankatu 14 F rapun liikuntahallissa naisten jumppa, ja klo 19-20 pelataan miesten ja naisten lentopalloa.