Armon sanoja ja rakkauden tekoja - Kotka-Kymin seurakunnan avajaismessu veti väkeä

(Kuva: Emilia Mänttäri)

Kotka-Kymin seurakunnan avajaisia vietettiin loppiaisena 6.1.2017 Kotkan kirkossa. Yhteiseen Kotka-Kymin seurakunnan synttärimessuun kokoontui reilut 500 henkeä eri puolilta seurakuntaa. Messussa saarnasi seurakunnan kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen ja liturgina toimi pastori Maarit Alhosaari. Messussa kuultiin musiikkia Toivonlaulajien, Kirkkokuoron, Lauluyhtye Sekstin, Lauluämpärin, Gospelkuoron, Jarmo Kaijansinkon, Irina Lampénin ja Tarja Silvennoisen toimesta.

Messun jälkeen vietettiin kirkkokahveja possokahvien merkeissä Kotkan seurakuntakeskuksella.

Kotkan, Langinkosken ja Kymin seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017 uudeksi Kotka-Kymin seurakunnaksi.

(Kuva: Emilia Mänttäri)