H5B

H5B

Tapaamme seuraavasti:

22.1. rippikoulusunnuntain messu Kymin kirkossa klo 10. Kaikki tulevan vuoden rippikoululaiset vanhempineen tulevat messuun aloittamaan yhdessä rippikouluvuotta. Messun jälkeen jaetaan rippikoulukortit ja tapaat pikaisesti oman ryhmäsi. Tarjolla on myös kuumaa mehua ja pipareita.

25.1. rippikoululaisten ja vanhempien yhteinen tapaaminen Karhulan srk-keskuksella Karhulantie 33 (Tapulin vieressä) klo 18. Tässä tapaamisessa ovat mukana sekä rippikoululaiset että joka perheestä ainakin yksi vanhempi/huoltaja. Tutustumme toisiimme ja puhumme yhdessä rippikouluasioista. Tarjolla kahvia ja  pientä purtavaa. Ota mukaasi tähän tapaamiseen tämän kirjeen liitteenä saamasi ennakkotietolomake. Huomaathan, että siinä on kerrottu myös tupakointiin liittyvät säännöt. Allekirjoituksellasi hyväksyt myös ne.

8.2. tapaaminen Alasalissa (Karhulantie 31, ovi sisäpihan puolella) klo 16.30. Tutustumme omaan seurakuntaamme.

30.3. nuortenilta Boksilla (Karhulantie 31). Nuortenillan aikana Boksin ovet ovat auki klo 14-21. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan, kuitenkin niin, että olet paikalla ainakin klo 18.45-20.00.

19.4. tapaaminen Kymin kirkolla klo 16.30. Tutustumme messuun ja Kymin kirkkoon.

23.4. messu Kymin kirkossa. Olethan paikalla klo 9.45. Messu alkaa klo 10. Pääset lähtemään kotiin messun päätyttyä noin klo 11.15.

17.5. tapaaminen Alasalissa klo 16.30. Tutustumme oman seurakuntamme diakonia- ja lähetystyöhön.

12. ja 13.7. kaupunkipäivät Helilän seurakuntatalolla klo 9-15. Kokoonnumme kahtena päivänä kirkon takana olevalla Helilän seurakuntatalolla. Päivissä on tarjolla ruoka.

17.-22.7. rippileiri Höyterissä. Leiri alkaa maanantaina noin klo 9 ja päättyy lauantaina noin klo 14. Saat leiristä lisätietoja vielä myöhemmin keväällä.

23.7. klo 14 konfirmaatio Kymin kirkossa. Ole paikalla kirkolla jo klo 13 albojen pukemista ja konfirmaatiovalokuvaa varten. Tästäkin saat lisätietoa lähempänä.

Näiden yhteisten tapaamisten lisäksi rippikoulukortissasi tulee olemaan kohta “vapaavalintainen seurakunnan tapahtuma”. Se tarkoittaa sitä, että käyt itsenäisesti jossain seurakunnan tapahtumassa, nuortenillassa, messussa tai esimerkiksi kastejuhlassa, jos teillä sattuu suvussa olemaan sellaiset kevään aikana. Saat tästä lisää ohjeita kun tapaamme.

Leirisi työntekijät:

Jouni Hiltunen