Nuorisotyö Kymi

Tungosta Boksin ovella :) Mukaan mahtuu, tervetuloa!

Nuorisotyö Kymi

Tervehdys arkiset ahertajat!

Lomat on pidetty ja seurakunnammekin toiminnot alkavat. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Isoskoulutus jatkuu! Isoskoulutuksen aikataulut löydät täältä!

Nuortenillatkin uusine teemoineen alkavat 12.1. Nuortenilta on torstaisin klo 14–21 Boksilla. Ohjelma alkaa klo 19.00 ja kestää noin tunnin. Ohjelman ajan ovet ovat suljettuna. Mukavaa vapaata yhdessäoloa, ohjelmahetki ja hartaus. Nuorten iltojen aiheet voit katsoa täältä.

Ihan uusiakin juttuja on tarjolla! Käy katsomassa kalenteriamme ja tosiaan reippaasti mukaan kaikkeen mikä kiinnostaa. Ja jos jostain syystä ei mielekästä toimintaa ole tarjolla... niin tule kertomaan siitä meille. Ideoidaan yhdessä lisää!

Tässä pari tärppiä kevääseen:

- 12.1. nuortenillat alkavat. Ovet avautuvat klo 14 ja ohjelmatuokio on klo 19-20. Ovet sulkeutuvat klo 21. Nuortenillat pidetään Boksilla

- Nuorten messu 19.2. klo 18 kirkossa.

Yhden hinnalla – tapahtuma Tampereella 5.-7.5.

Reissumeiningeissä mukana Marko.

- HIljaisen viikon Nuorten messu 12.4. klo 18 kirkossa.

- Nuorten messu 21.5. klo 18 kirkossa.

Tulossa leirejä, messuja, yhteisiä iltoja. Lisäksi seurakunnalla on salibandyvuoro Rauhalassa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30... Seuraa tiedottelua täällä kotisivuilla ja Facebook-ryhmässä.

Ilmoittautumisiin löytyy kaavakkeet sivuiltamme.

Reipasta meininkiä kaikille!

T: nuorisotiimin väki

Ennakkotiedot vaaditaan nykyisin kaikista yli 4 tuntia kestävistä tapahtumista, leireistä yms. Ennakkokirjeen mukana ennakkotietolomake postitetaan osallistujille, mutta sen voit myös tulostaa.