Maahanmuuttajatyö

Tervetuloa Suomeen, Kotkaan ja seurakunnan yhteyteen !

Seurakunnat tukevat maahanmuuttajien kotoutumista. Kauttamme voi löytää suomalaisen ystävän tai tukihenkilön. Jos olet kiinnostunut toimimaan maahanmuuttajan tukena, ota yhteyttä. Yhteistyötä tehdään Kotkan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa.Yhteinen maahanmuuttajatyön koordinaattori ideoi ja hoitaa yhteyksiä, toimintaa ja palvelua.

Suomenryhmät:

Suomen alkeet ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille. (klikkaa)

Yhteyshenkilö: Maarit Koskensalo-Tiainen
p. 044-7529527

Monikulttuurinen toiminta

Koskensalo-Tiainen Maarit, maahanmuuttajatyön koordinaattori

Koskensalo-Tiainen Maarit, maahanmuuttajatyön koordinaattori, p.  044 752 9527 **@** Lue lisää

Vitikainen-Mojica Marianne, diakonian viranhaltija

Vitikainen-Mojica Marianne, diakonian viranhaltija, p. 041 462 6202 **@** Lue lisää

Klaavu-Pihlajamaa Riikka, diakonian viranhaltija, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori p. 050 542 0942 **@** Lue lisää