Kotka-Kymin seurakunnan avoimia työpaikkoja

Kotka-Kymin seurakunnan avoimia työpaikkoja

Viestinnän harjoittelija

Tule mukaan kehittämään ja tekemään seurakuntaviestintää Kotkaan. Haemme joukkoomme viestinnän harjoittelijaa syksylle 2018.
Opintosi sisältävät viestintää, tyyppinä olet sosiaalinen sekä aktiivinen, ja sinulla on jo jonkin verran viestinnän kokemusta. Useampaan projektiin liittyvät tehtävät pysyvät hyppysissäsi ja olet sujuvasanainen ja –kynäinen viestijä.
Tarjoamme monipuolista viestintäalan työkokemusta viestinnän eri osa-alueilla. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi juttujen kirjoittaminen, valokuvaus, some ja nettipuolen töitä. Lisäksi olet mukana tekemässä marraskuussa olevia seurakuntavaaleja.
Harjoittelusi painopistettä voidaan muokata osaamisesi ja toiveittesi mukaan sovitusti.
Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Harjoittelu on kokopäiväinen ja palkallinen (1200€/kk).

Jos tunnistat itsesi ja olet kiinnostunut monipuolisesta työkokemuksesta, lähetä hakemuksesi sähköpostitse 2.7.2018 mennessä osoitteeseen **@**.

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Emilia Mänttäri 040 1967567 tai **@**