Tutustumisleiri 10.3 - 12.3
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tutustumisleiri Ristarissa

Tyynyrallia iltaohjelmassa.

Bussin saapui Ristiniemeen n. klo 9, josta leiriporukka meni oman kirkkonsa messuihin kymmeneksi.

Morjens!

Meidän leirin (Ristiniemi 7) tutustumisleiri sai alkunsa yhdessä 8-leirin kanssa launtai-iltapäivällä 10. päivä maaliskuuta.

Perjantaina leiriläiset saapuivat omin kyydein vanhempiensa kanssa Ristiniemeen, jossa isoset ja ohjaajat olivat jo odottamassa. Aluksi kahviteltiin ja sitten vanhemmat pistettiin luokkatiloihin ja leiriläiset saliin. Luokissa kerrottiin vanhemmille leiristä, säännöistä ja siitä mitä tulevan pitää kesällä, ja nyt täällä tutustumisleirillä. Salissa oli sama meininki, mutta leiriläisille.

Iltaa kohden vedettiin tutustumisleikkejä, syötiin vahvistettu iltapala, sekä päätettiin ensimmäinen leiripäivä iltahartauteen.

 

Lauantai, tutustumisleirin ainut täysinäinen leiripäivä, alkoi luonnollisesti aamupalalla, jonka jälkeen riparilaiset valmistautuivat ryhmätyöskentelyihin ja muihin aktiviteetteihin mitä heille oli järjestetty. Iltapäivällä olimme ulkona pelaamassa erilaisia pelejä, jonka aikana jokainen riparilainen kävi omalla määrätyllä ajalla keskustelemassa ohjaajan kanssa ripariin ja tutustumisleiriin liittyvistä asioista. Saunaankin oli mahdollista mennä kuuden jälkeen, mutta meidän riparilta ei sinne mennyt muita kuin minä, isoveli, isonen, sekä yksi ohjaajista. :-) Lauantai päätettiin iltaohjelmassa, iltapalalla ja iltahartaudella.

 

Sunnuntaina ei oikein ehditty tehdä mitään muuta kuin pistää paikat siistiksi ja pakata kamppeet lähtöä varten. Tutustumisleiri päätettiin messulla, jossa riparilaiset ja isoset olivat osana toteuttumassa.

 

The end, kesällä nähdään viimeistään!

T. mediaiso Nuutti Nissinen

Riparilaiset askartelivat skenaarion  eräästä tekstistä iltahartautta varten. Jokainen teki oman ukkonsa aiemmin samana päivänä, jotka iltahartaudessa laitettiin oheisen veneen kyytiin.