Pääsiäisvaellus 8.4. klo 11 Kymin kirkossa

Pääsiäisvaellus 8.4. klo 11 Kymin kirkossa

Tule yhteiselle matkalle Jerusalemiin kanssamme. Vietä hetki pääsiäisen tapahtumissa ja nauti kanssamme leipää ja yhdessäolon riemua.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää lauantaina 8.4. klo 11 Kymin kirkossa pääsiäisvaelluksen. Kirkossa vaelletaan yhdessä pääsiäisen tapahtumat läpi, yhdessä kulkien ja pysähtyen tapahtumien äärelle. Pääsiäisvaellus alkaa Jerusalemin porteilta, josta matka jatkuu yläsaliin opetuslasten valmistamalle juhla-aterialle. Juhla-aterialla osallistujat pääsevät osallisiksi ateriasta leivän ja yhteisten laulujen kautta. Matka jatkuu Getsemanen kautta Golgatelle, jossa Jeesus ristiinnaulitaan. Vaellus päättyy Jeesuksen haudalle ja ilosanomaan.
Vaellus kestää noin puolituntia ja on tarkoitettu kaiken ikäisille. Vaelluksella kuullaan musiikkia ja lauletaan yhdessä.