Klassisesta jazziin - musiikkityylit vaihtelevat seurakunnan musiikkitoiminnassa

Kotka-Kymin seurakunnan kirkkomuusikot Sinikka Vesala, Matti Vaakanainen, Tarja Silvennoinen, Susanna Hauer, Jenny Kallberg, Irina Lampen ja Jarmo Kaijansinkko.

Kuva: Seppo Sirkka

Kotka-Kymin seurakunnan musiikkitiimissä työskentelee seitsemän kirkkomuusikkoa. Jokaisen kirkkomuusikon työhön kuuluu jumalanpalveluksissa, hautajaisissa sekä vihkimisissä soittamista.
Jokaisella kirkkomuusikolla on myös muita ammatillisia vahvuusalueita ja kiinnostuksen kohteita, joka näkyy rikkaana ja runsaana musiikkielämänä.
Seurakunnassa toimii useita erilaisia musiikkiryhmiä, jotka mahdollistavat harrastustoiminnan monen ikäisille ja monen tasoisille seurakuntalaisille. Tarkempaa tietoa ryhmistä saa seurakunnan internetsivuilta.

Seurakunnan konserttitoiminta on niin ikään aktiivista ja monipuolista. Konserteissa kuultavat musiikkityylit vaihtelevat klassisesta musiikista aina jazziin saakka.

Seurakunnan kirkkomuusikot auttavat mielellään kaikissa vihki- tai hautausmusiikkiin liittyvissä kysymyksissä!