Vapun tapahtumat seurakunnassa

Kuva: Seppo Sirkka

Vapun tapahtumat seurakunnassa

Tule viettämään vappua seurakuntaan, luvassa perinteistä vappukahviota ja brunssia, musiikkia ja messuja. Tervetuloa!

Su 30.4. Vappuaatto

klo 10 Messu Kotkan kirkossa

klo 10 Messu Langinkosken kirkossa

klo 10 Pyhäkoulutyön perhemessu Kymin kirkossa. Mehut ja piparit kirkossa.

klo 15 Gospel-konsertti ”Suurin rakkaus” Kotkan kirkossa.
Laulu Mira Kunnasluoto, piano Kirsi Saari. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti seurakuntien yhteisen toiminnan järjestämiseen.
Järj. Kotkan kristilliset seurakunnat.

Ma 1.5. Vappupäivä

klo 9.30-12.30 Herkuttelijoiden perinteinen Vappukahvio Kotkan seurakuntakeskuksessa.

Tarjolla simaa, kahvia, voileipiä, munkkeja ym. leivonnaisia ja arpoja. Keväisiä yhteislauluja ja musiikkiesityksiä. Simaa ja leivonnaisia voi ostaa myös kotiin vietäväksi. Kahvion tuotto lähetystyön hyväksi.

klo 11 alk. Vappubrunssi Karhulan srk-keskuksessa. Tarjolla on maukkaita makuja, iloista seuraa ja arpoja. Tuotto nimikkolähettiemme Heidin ja Tarjan työn tukemiseksi.