Lähetyskahvio tarjoaa herkkuja läpi kesän toripäivien yhteydessä

Lähetyskahvio tarjoaa herkkuja läpi kesän toripäivien yhteydessä

Lähetyskahvila on avoinna Karhulan seurakuntakeskuksen pihalla kesällä aina toripäivinä keskiviikkoisin klo 9-13 läpi kesän! Tervetuloa kahville!

Vuosikymmeniä palvellut Kotka-Kymin seurakunnan lähetyskahvio Karhulan seurakuntakeskuksen sisäpihalla kutsuu jälleen herkuttelemaan kesäkeskiviikkoisin. Kahvion varoilla tuetaan seurakunnan nimikkolähettien Heidi Majurin ja Tarja Ikäheimosen työtä.

Lähetyskahvio on avoinna kesä - elokuussa klo 9-13. Olet lämpimästi tervetullut kahville!

Kahvilakojusta terassiaikaan

Lähetyskahvio on palvellut vuosikymmenet, ensin Karhulan torilla kahvilakojuna, jonka siirtämiseen tarvittiin ainakin kaksi miestä. 1990-luvun lopulla lähetyskahvio siirtyi kahviovaunuun ja paikaksi tuli Tapulin kulma. Karhulan seurakuntakeskuksen remontin jälkeen vuonna 2013 lähetys siirtyi terassi-aikaan ja nyt kahvio ja sen vapaaehtoiset emännät/isännät palvelevat sekä ulko- että sisätiloissa, keskiviikkoisin koko kesäkauden.

Aurinkoiset päivät keräävät suihkulähteen ääreen mukavasti kahvittelijoita, eikä sadekaan ole este poiketa kahville. Esteetön kulku ja mm inva-wc tuovat kahvilan kaikkien saataville.

Vapaaehtoiset kahvilanpitäjinä

Lähetyskahvilan emäntinä ja isäntinä toimivat vapaaehtoiset. Kussakin kahvilavuorossa on vähintään kaksi vastuuhenkilöä, jotka tuovat itse mukanaan suolaista ja makeaa tarjottavaa. Näin joka viikko tarjolla on jotain erilaisia makuelämyksiä.