Itä-Afrikan kuivuus. Auta. Nyt.

Kirkon Ulkomaanapu on toimittanut vettä kuivuudesta kärsiville alakouluille Keniassa.

Itä-Afrikan kuivuus. Auta. Nyt.

vedenjakoa alakoululaisille Keniassa.

Karhulan seurakuntakeskuksessa järjestettiin hyväntekeväisyystempaus ti 16.5. klo 17.30-20, jossa kerätään varoja kuivuudesta kärsiville alueille Itä-Afrikassa. Tilaisuus tuotti 493.90 euroa, joka on tilitettu Kirkon Ulkomaanavulle.

Maailmassa on tarpeeksi ruokaa kaikille ihmisille. Vettä on yllin kyllin.

Nyt yli 20 miljoonaa ihmistä on vaarassa ruuan puutteen vuoksi, kerrotaan YK:sta. Näin laajaa ruokakriisiä maailmassa ei ole ollut sen jälkeen, kun toinen maailmansota päättyi. Somaliassa ei ole satanut kunnolla kahteen vuoteen. Pahimmassa tilanteessa ollaan Itä-Afrikassa: Somaliassa ja Etelä-Sudanissa.

Karhulan seurakuntakeskuksessa järjestetään hyväntekeväisyystempaus ti 16.5. klo 17.30-20, jossa kerätään varoja kuivuudesta kärsiville alueille Itä-Afrikassa. Tilaisuudessa on myynnissä käsitöitä eri maista, herkkuja Afrikan maista, korukirppis, vesipiste ja kahvio.

Illan musiikista vastaavat sudanilaisten musiikkiryhmä, Tamara Turivnaja sekä Sanna Pekonen.

Voit pistäytyä kahviossamme pikaisesti tai viettää koko illan hyvän seurassa.

Tilaisuuden järjestävät Kotka-Kymin seurakunnan vapaaehtoiset ja työntekijät yhdessä.

Varat toimittaa perille Kirkon Ulkomaanapu, jolla on meneillään katastrofikeräys alueelle. He jakavat paikan päällä vettä ja ravintoa. Lahjoituksesi voit tehdä suoraan täältä.

Tule mukaan, apuasi tarvitaan!

Keltaiset vesikanisterit odottavat täyttymistä.