Viikonloppuleiri 17.-19.2.2017

Viikonloppuleiri 17.-19.2.2017

Perjantai 17.2

Tervehdys! Tutustumisleiri alkoi perjantaina majoittautumisella. Majoittautumisen jälkeen oli vuorossa

Lauantai 18.2

Aamu lähti käyntiin armeijatyylisellä herätyksellä, kun leirimme isoveli Otso kävi paraikaa armeijaa. Aamupalan jälkeen vuorossa oli laudes. Tänään oli myös huonon onnen päivä: Eräälle sketsille ei tahtonut löytyä sopivaa asua, joten jouduimme improvisoimaan. Rakas pappimme unohti lämmittää saunat, joten se jäi pois ohjelmasta. Snapchat ei tahtonut toimia kännykässäni, enkä pystynyt kirjautumaan niihin, mutta myöhemmin selvisi, että toinen mediaisonen käytti samaa sc-tiliä. Kaiken kukkuraksi eräs isonen kärähti nuuskan käytöstä. Tästä huolimatta saimme nauttia illasta, ja päivä päättyi hyvin.

Sunnuntai 19.2

Tänään oli aika lopettaa viikonloppuleiri, joten aamupalan jälkeen pakkasimme tavarat ja siivosimme oman asuntolasiipemme Ristarissa. Bussi tuli hakemaan meitä sopivasti kirkkoon kello yhdeksän mailla ja leiri huipentui messuun kirkossa.

(TYÖN ALLA)