Päiväkerholaiset seikkailemassa Höyterissä

Tavastilan päiväkerholaiset Höyterin retkipäivässä maanntaina 29.5.

Kuvat: Emilia Mänttäri

Päiväkerholaiset seikkailemassa Höyterissä

Kotka-Kymin seurakunnan päiväkerhot retkeilivät kerhokauden lopuksi seurakunnan leirikeskuksessa Höyterissä maanantaina 29.5. ja tiistaina 30.5. Retkipäiviin osallistuivat kaikki seurakunnan päiväkerhot. Päivän aikana lapset pääsivät muun muassa tutustumaan jokamiehen oikeuksiin, askartelemaan, pelaamaan ja leikkimään. Lopuksi syötiin tietty vielä eväitä.

– Päivän aikana kivointa on ollut kaikki, erityisesti hämähäkinseitti ja eväät, totesivat Tavastilan päiväkerhon lapset.

Kotka-Kymin seurakunnan päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2.5 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista toimintaa. Vuosittain kerhoihin osallistuu yhteensä reilu 100 lasta. Kerhoja järjestetään eri puolilla Kotkaa.

Ilmoittautuminen käynnissä kauden 2017–2018 päivä- ja leikkikerhoihin

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin seurakunnan päivä- ja leikkikerhoihin on käynnissä. Päiväkerhoihin otetaan v.2013 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia. Leikkikerhot kokoontuvat yhden kerran viikossa 2h kerrallaan. Leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2014 syntyneet. Kerhot ovat maksuttomia. Useassa toimipisteessä Leikkikerholaiset osallistuvat päiväkerhoon yhtenä päivänä viikossa yhdessä päiväkerholaisten kanssa.
Uutena kerhona syksyllä aloittaa tiistaisin klo 9-11 Langinkosken kirkolla toimiva musiikkipäiväkerho. Muut kerhot ja kerhopaikat löydät osoitteesta www.kotka-kyminseurakunta.fi/5407-lapset-ja-perheet

Musiikkipäiväkerhoon ja muihin kerhoihin voi ilmoittautua osoitteessa www.kotka-kyminseurakunta.fi