Toinen päivä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Toinen päivä

Heipat täältä!

Aamulla herätys oli kahdeksalta, josta vapaaseen tahtiin sai siirtyä aamupalalle puoli yhdeksältä. Aamupalan jälkeen vietimme tuttuun tapaan laudesta yhdessä toisen leirin kanssa.

Laudeksen jälkeen leirimme isosisko veti leiriolympialaiset, jossa kisailtiin omissa isosryhmissä. Tänään tehtävänä oli numeroviesti -kilpailu

Tänään meidän aiheena oli säröillä oleva maailma ja jotkut teemamme ovat olleet melko rankkojakin. Leiriolympialaisten jälkeen siiryimme pihalle ja jokaisen piti etsiä sieltä itselle kivi. Kivi kuvasti syntiä ja sitä oli tarkoitus kantaa mukanaan melkein koko päivän ajan. Sitten Johanna-ohjaaja alkoi puhaltaa saippuakuplia ja sanoi: "pelataan!" Hän ei kuitenkaan kertonut mitään sääntöjä pelille, joten huomattiin että on vaikea pelata ilman yhteisiä pelisääntöjä.

Siirryimme työskentelemään luokkaan. Pohdimme, miksi on tärkeää, että elämässä on jonkinlaiset säännöt. Sitten muistilimme kymmentäkäskyä ja lopulta teimme niistä ihan oman räppibiisinkin!

Oli ruokailun aika. Tänään lounaana oli jauhelihakeittoa. Ruokailun jälkeen työskentely jatkui kärsimys teemalla. Leiriläiset pohtivat eri kärsimyksen aiheita, joita he esittelivät eri julkkisten kautta. Esimerkiksi Antti Tuiskua ollaan kiusattu.

Työskentelyn jälkeen oli pieni kahvitauko, jonka jälkeen työskentely jatkui kuolema aiheella. Leiriläisemme pohtivat esimerkiksi sitä, miten voisi lohduttaa ihmistä, joka on menettänyt läheisensä. Lisäksi pohdittiin armoa ja sitä, miksi Jumala antaa maailmalle tapahtua kamalia asioita. 

Päivällisellä saimme broileripyöryköitä ja riisiä. Eilisen tapaan, päivällisen jälkeen jatkoimme talkoilla, eli suunnittelimme illan jumiksen. Tänään jumiksen aiheena oli pitkäperjantai. Jumiksen jälkeen lähdimme ulos pelaamaan pesäpalloa.

Pesiksestä siirryimme iltanuotiolle, jossa isoset esittivät hauskan sketsin! Saimme myös paistaa makkaraa ja maissia.

Myöhemmin söimme vielä iltapalan ja vietimme iltahartauden. :)