Tiistai 6.6.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Leirinuotiolla.

Tiistai 6.6.

Isosten esittämät sketsit viihdyttivät niin riparilaisia kuin ohjaajiakin.

Isoset työssään.

Isoset herättivät leirimme tänään kahdeksalta erilaisilla soittimilla soittaen, mikä ei ollut monesta kovinkaan miellyttävää. Aamupalan jälkeen oli vuorossa yhteinen laudes, josta jatkettiin työskentelyyn. Työskentelyjen aiheena tänään oli säröillä oleva maailma. Käsiteltiin melko vaikeita aiheita kuten syntiä, kärsimystä ja kuolemaa.

Tänään oli kivempi ilma kuin eilen, joten vapaa-aikaa ja leiriolympialaiset vietettiin ulkona. Olympialaisissa ryhmien tehtävänä oli tänään kaataa vettä mukista mukiin ja heittää viimeisen mukissa oleva vesi isosen pitelemään ämpäriin. Isoset kastuivat vähän muita enemmän, mutta kaikilla oli kivaa.

Päivällisen jälkeen oli vapaa-aikaa, joka kului monilla koppista pelaten. Ryhmien valmisteleman leirijumiksen teemana oli pitkäperjantai. Jumiksen jälkeen kokoonnuttiin leirinuotiolle laulamaan, paistamaan makkaraa ja seuraamaan isosten esittämiä sketsejä. Myöhemmin leikittiin myös isospiiloa, jossa leiriläisten piti etsiä ympäri leirialuetta piiloutuneet isoset.

Sitten oli iltapesujen, iltapalan ja iltahartauden aika. Klo 23 alkoi hiljaisuus.