Kolmas päivä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kolmas päivä

Moro!

Tänäänkin päivämme alkoi kahdeksalta, kun isoset herättivät porukan. Samaan malliin söimme aamiaista ja vietimme laudesta.

Laudeksen jälkeen oli leiriolympialaisten aika. Tänään tehtävänä oli poimia maasta oman joukkueen värisiä langanpätkiä vuorotellen. Kullakin ryhmänjäsenellä oli vuorollaan 20 sekuntia aikaa. Eniten saman värisiä langanpätkiä kerännyt joukkue voitti. 

Siirryimme luokkaan opiskelemaan. Aiheenamme tänään oli Jeesus. Ensimmäisessä työskentelelyssä mietittiin kuka ja millainen se Jeesus oikein on, sekä omissa isosryhmissä kirjoitimme mahdollisimman monta asiaa, mitä tiesimme Jeesuksesta. Lopulta niistä koottiin aikajana. Lauloimme myös jeesusaiheisia lauluja.

Lounaana meillä oli lasagnea, jonka jälkeen oli hetki vapaa-aikaa. Vapaa-ajalla osa lähti pelaamaan pesäpalloa, kun siitä innostuttiin eilen niin paljon!

Työskentely jatkui. Pohdittiin riparilaisten esittämiä kysymyksiä Jeesuksesta, verrattiin Jeesuksen ja itsen elämää ja elämänvaiheita sekä tehtiin erilaisia esityksiä Jeesuksen elämän viimeisistä hetkistä.

Oli pienen vapaan ja kahvittelun aika. Kolmelta jatkettiin työskentelyä, jossa nyt puhuttiin sovituksesta, lunastuksesta sekä taivaasta ja helvetistä. Koska oli niin hyvä ja kaunis ilma, jatkoimme työskentelyn loppuun ulkona. Luimme raamatuntekstiä siitä, kun Jeesus paransi halvaantuneen sekä leikimme vähän.

Päivällisellä söimme kalaa ja muussia. Sitten oli jo talkoiden vuoro. Tänään jumiksen aiheena oli pääsiäinen. Jumiksen jälkeen osa lähti saunomaan ja uimaan. Vesi oli jo lämmennyt maanantaista! :)

Saunan jälkeen isoset vetivät iltaohjelman. Lauloimme riparilaisten ehdottamia lauluja veisukirjasta sekä leikimme suohonlaulantaa ja lauluämpäriä. Kaikki innostuivat tosi kovasti!

Iltapalan jälkeen vietimme vielä iltahartauden, kuten aiempinakin iltoina :)