Torstai 8.6.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Torstai 8.6.

Aamupalan ja laudeksen jälkeen päivämme jatkui työskentelyllä. Työskentelyn aluksi synttärisankari Terolle annettiin lahjaksi suklaata ja synttärikortti, jonka kaikki riparilaiset olivat allekirjoittaneet. Työskentelyssä käytiin läpi mm. Pyhää Henkeä ja kastetta.

Lounaaksi oli keittoa, lasagnea ja jälkkäriksi pannukakkua. Päivä jatkui riparilaisten konfirmaatioharjoituksella salissa. Harjoituksessa valittiin käsiäänestyksellä myös konfirmaatiolaulu. Lauluista eniten ääniä sai Evankeliumi.

Kahvittelujen ja vapaa-ajan jälkeen päivä jatkui leiriolympialaisilla. Tänään ryhmien tehtävänä oli saada pipari otsalta suuhun käsiä käyttämättä mahdollisimman nopeasti. Voittajaryhmä oli tällä kertaa Veeran ryhmä. Olympialaisten jälkeen syötiin päivällistä ja sitten oli vapaa-aikaa jumistalkoihin asti.

Jumiksen teemana oli tänään helluntai. Jumiksen jälkeen päivä jatkui iltaohjelmalla salissa. Iltaohjelmassa ryhmät ottivat mittaa toisistaan tietomiekkailussa. Juhon ryhmä voitti. Tämän jälkeen kokoonnuttiin leirinuotiolle, joka loppui lyhyeen, sillä alkoi sataa. Sitten olikin jo iltapalan ja iltahartauden aika.