Kastepäivä 9.9.2017 Langinkosken kirkolla

Kastepäivä 9.9.2017 Langinkosken kirkolla

Kastepäivä tarjoaa mahdollisuuden valmiiseen ja lämminhenkiseen kastejuhlaan. Kastejuhlaan voi tuoda vauvan, pienen tai vähän vanhemmankin lapsen kastettavaksi.

Kastepäivä 9.9.2017 klo 14.00 Langinkosken kirkolla.Kastepäivä tarjoaa mahdollisuuden valmiiseen ja lämminhenkiseen kastejuhlaan. Kastejuhlaan voi tuoda vauvan, pienen lapsen tai vähän vanhemmankin lapsen (0-14 vuotiaan) kastettavaksi.

Seurakunnalta saa lainaksi kastemekkoja. Vanhemmat lapset käyttävät albaa.
Sukulaiset ja perheenjäsenet ovat tervetulleita kastejuhlaan.
Seurakunta tarjoaa kastetuille ja heidän läheisilleen kahvit, mehut ja kakut Toivonsalissa.

Kastepäivään ilmoittaudutaan 25.8.mennessä
pastori Anne Läheniemelle 044 752 9499 tai **@**.
Ilmoittautumisajan päätyttyä pappi tapaa kastettavan ja hänen perheensä, kertoo tarkemmin kastepäivästä ja hoitaa kuntoon viralliset paperit.

• Alle 12-vuotiaalta kastettavalta vähintään toisen huoltajan on kuuluttava kirkkoon.
  • Yli 12-vuotiaan kohdalla riittää huoltajien suostumus.
  • Kastettavalla tulee olla kaksi kummia. Kummien tulee olla konfirmoituja kirkon jäseniä.
  • Vanhempien pyynnöstä kirkkoherra voi tehdä päätöksen siitä, että lapselle nimetään yksi kummi.