Tiistai 13.06.2017
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tänään opeteltiin vielä toisten nimiä pienen leikin avustuksella.

Tiistai 13.06.2017

Päivänskabassa arvailtiin kappaleita.

Iltaohjelmassa lauleltiin

Päivä alkoi 8:00 herätyksellä, jonka jälkeen siirryttiin aamupalalle ja sieltä laudekseen. Laudeksen jälkeen oli vuorossa työskentelyä aiheena kärsimys. Työskentelyn jälkeen päästiin nauttimaan lounaasta, jonka jälkeen vuorossa oli lauluhetki ja raamis. Raamiksen jälkeen saattoi mennä kahville ja leiriläisillä oli samalla vapaa-aikaa kello neljään saakka.

    Vapaa-aikana leiriläiset saattoivat pelata sisällä pingistä, ulkona koppista, pelata lautapelejä tai mitä vain tahtoivat. Jotkut pojat halusivat lähteä uimaan, mutta uiminen loppui lyhyeen huonon ilman ja kaatosateen takia. Vapaa-ajan jälkeen vuorossa oli päivänskaba, jossa leiriläisten täytyi keksiä laulu sanasta, joka esiintyy laulussa.

   Skaban jälkeen siirryttiin päivälliselle, joka sisälsi ravitesvan määrän ruokaa. Ruuaksi oli perunamuussia ja kalaa. lisukkeina leipää ja salaattia. Jälkiruuaksi oli hedelmä kiisseliä. Päivällisen jälkeen alkoivat talkoot, joissa valmisteltiin leirijumalanpalvelusta. Kaikilla ryhmillä oli tänään eritehtävät, kuin eilen.

   Jumiksen jälkeen oli iltaohjelman vuoro, jossa isoset vetivät sketsejä ja  leikittivät leiriläisiä. Iltaohjelman jälkeen vuorossa oli saunat, jossa melkein kaikki leiriläiset kävivät. Uimaankin meni iso joukko. Saunan jälkeen mentiin iltapalalle, josta siirryttiin iltahartaukseen hiljentymään ennen nukkumaan menoa.