Torstai 15.06.2017
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tietomiakkailu käynnissä. Janne selittämässä kysymystä.

Torstai 15.06.2017

Aamulla harjoiteltiin nuortenlaulua.

Päivä alkoi tuttuun tapaan aamulla 8:00 herätykseen josta siirryttiin omaan tahtiin aamupalalle. Aamupalan jälkeen oli laudes, josta leiriläiset siirtyivät omiin luokkiin työskentelyyn.

   Aamupäivällä leiriläiset valitsivat nuortenlaulun, jonka he laulavat konfirmaatiossa. Lounaan jälkeen oli raamiksen vuoro, jonka jälkeen alkoi vapaa-aika.

Päivänskabana oli isospiilo, jossa molempien leirien leiriläiset joutuivat etsimään isosia leirialueelta saadakseen pisteitä. Skaba päättyi monien löytymiseen ja joidenkin kadoksiin jääntiin. Isoset taitavatkin piilosen jalon taidon.

Skaban jälkeen oli lounas, ja talkoot viimeiseen leirijumalanpalvelukseen. Leirijumiksen aiheena oli helluntai eli seurakunnan syntymäpäivä. Leirijumiksen jälkeen pelattiin tietomiekkailua, jossa isosten leiriläisryhmät ottivat mittaa toisistaan. Kisasta löytyi musiikki-, elokuva-, uskonto- ja yleistietoaiheisia kysymyksiä, sekä monia muita. Sieltä löytyi myös pari kompaa ja arvoitustakin.

   Saunat avautuivat tietomiekkailun jälkeen, jonne lähtikin suuri joukko ihmisiä. Saunojen yhteydessä oli myös mahdollista uida, joka oli tänään sään parannuttua paljon suositumpaa. Saunojen aikana suoriteltiin ulkoläksyjä nopeaan tahtiin, sillä se oli viimeisimpiä aikoja suorittaa niitä. Kaikki onneksi saivat ne suoritettua tai sovittua niiden suorittamisesta.

    Saunojen jälkeen mentiinkin iltapalalle. Iltapalan jälkeen ohjaaja Janne haastoi leiriläisiä pingiksessä. Liekkö jäänyt karvas maku häviöstä. Tämän jälkeen siirryttiin hartaukseen ja sieltä nukkumaan.

Isospiilo loppunut molempien leirien osalta.