Kehitysvammaisten kesäleiri Höyterissä

Lavisjumppaa Mikko Wikmanin johdolla.

Kehitysvammaisten kesäleiri Höyterissä

Etualalla diakoni Hanna Kokkomäki ulkojumpan tahdissa

Leiriläisiä

Kotka-Kymin seurakunta järjesti yhteistyössä Pyhtään seurakunnan kanssa kehitysvammaisten leirin 5.-9.6. Höyterissä. Leiriläisiä oli yhteensä 14 ja 9 vapaaehtoista avustajaa sekä yövahti. Leirillä oli mukavan leppoisa tunnelma ja kaiken kruunasi maittava ruoka, unohtamatta tietenkään ihania leiriläisiä ja mahtavia avustajia.

Leirillä touhuttiin paljon monenlaista: pelattiin mölkkyä, heitettiin tikkaa ja tanssittiin Mikko Vikmanin johdolla. Ulkona pyrittiin olemaan niin paljon kuin mahdollista. Meillä oli myös jonkin verran yhteistä ohjelmaa rippileirin kanssa, joka toimi samaan aikaan Höyterin toisessa rakennuksessa.

Vapaaehtoisten avustajien tehtävänä oli avustaa leiriläisiä päivittäisissä toiminnoissa  sekä olla mukana ohjelmien toteuttamisessa.

Tuleville leireille kaivataan mukaan uusia vapaaehtoisia avustajia. Kiinnostaako sinua leirielämä ja mukava yhdessä puuhailu? Ota yhteys vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Riikka Klaavu-Pihlajamaa p. 050 542 0942 tai **@**

Vapaaehtoiset mukana Mölkky-pelissä.