Evening Prayer – englanninkielinen iltahartaus Kotkan kirkossa torstaina 13.7. klo 18.

Kesän suurtapahtuman The Tall Ships Races:n yhteydessä järjestämme englanninkielisen iltahartauden Kotkan kirkossa. Tule hiljentymään hetkeksi tapahtumahulinasta kirkkoon. Iltahartauden jälkeen on mahdollisuus tutustua kirkkoon oppaan kanssa.

Evening Prayer - in the Kotka Church on thursday 13.7. At 18.00.In connection with the summer event, The Tall Ships Races, we will arrange an evening prayer at Kotka Church. Come and sit for a moment from the event train to the church. After evening prayer, there is a chance to get to know the church with the guide.