Torstai 6.7

Torstaina tehtiin laulu- ja virsivalintoja sunnuntain konfirmaatiota varten.

Torstai 6.7

Torstain ryhmähaasteessa joukkueiden täytyi saada pallo lieritettyä haarojen välistä kolme kierrosta. Kierros vauhtui, kun etummainen leirittäjä oli taas ensimmäisenä.

Iltanuotiolla paisteltiin makkaraa ja maissia.

Leiri on jo puolivälissä torstai aamuna herätessä. Kyllä aika menee nopeasti...

Tänään oli Ennan viimeinen päivän vetovuoro tällä leirillä ja saimme päivän opetusten aiheeksi elämän seurakunnassa.

Työskentelyt käsittelivät Pyhää Henkeä, uskonelämän hoitamista sekä vaikuttamista kirkoissa esimerkiksi vaalien avulla. Leiriläiset saivatkin osallistua leikkimieliseen vaalipaneeliin, jossa he vastasivat seurakuntaan liittyistä kysymyksistä.

Päivällisen ja jumalanpalveluksen jälkeen vuorossa oli taas iltaohjelma, jonka isoset olivat väsänneet. Menimme nuotion äärelle pitämään sitä jälleen. Paistoimme makkaraa ja maissia, pelasimme koppista sekä lauloimme kunnon leiribiisejä.

Tänään oli myös se päivä, kun piti päättää konfirmaatiolaulu tai se, että aiotaanko konfirmaatiolaulua ylipäätänsä laulaa. Työntekijöitä jännitti miten konfirmaatiolaulussa pärjättäisiin, sillä koko seiskaleiri on ollut hidas lämpenemään kovaääniselle laulamiselle. Kuitenkin, kun päädyttiin sopusointuun konfirmaatiobiisistä, osoitti koko leiriporukka miten hyvin pystyivät laulaa. Enna Järnstedtiä lainaten: "Meinasi tulla ihan tippa linssiin, kun he lauloivat niin hyvin siellä salissa."

Iltahartaus, jossa isoveli ja yksi isosista esittivät pienen näytelmän, johdatteli meidät unten maille valmistautumaan vimeiseen kokonaiseen päivään. Huomenna täytyy ottaa kaikki irti!

Isoveli Henri ja takahuoneen valossa puhuva isonen Julius, pitivät pieniluontoisen näytelmän iltahartaudessa, jonka tarkoituksena oli syvemmin perehtyä rukouksiin ja niiden takana sijaitseviin ajatuksiin.